-
Mai multe

Accesorii pentru copii

Produse: 15
Ordonați după:
Pălărie Neagră
Pălărie Neagră
44,99 Lei
38,24 Lei
cu cod: SUPER
-86%*
Penar Bleumarin
Penar Bleumarin
4,99 Lei
29,99 Lei
4,24 Lei
cu cod: SUPER
300+ persoane au cumpărat acest produs
Pălărie Neagră
Pălărie Neagră
44,99 Lei
38,24 Lei
cu cod: SUPER
Pălărie Neagră
Pălărie Neagră
44,99 Lei
38,24 Lei
cu cod: SUPER
Pălărie Neagră
Pălărie Neagră
44,99 Lei
38,24 Lei
cu cod: SUPER
Pălărie Albă
Pălărie Albă
44,99 Lei
38,24 Lei
cu cod: SUPER
Căciulă Albă
Căciulă Albă
44,99 Lei
49,99 Lei
38,24 Lei
cu cod: SUPER
Pălărie Roz
Pălărie Roz
44,99 Lei
38,24 Lei
cu cod: SUPER
Pălărie Roz deschis
Pălărie Roz deschis
44,99 Lei
38,24 Lei
cu cod: SUPER
* Reducerea se aplică prețului de vânzare cu amănuntul recomandat
Se afișează 15 din 15 produse

Cunoașteți colecția de produse pentru copii la prețuri atractive

Diversitatea este prioritară pentru noi. De aceea, articolele pentru copii de pe site-ul nostru sunt o categorie unică. Aici veți găsi articole care vor fi de ajutor pentru copilul dvs. în orice anotimp - nu doar la școală. Încercăm să răspundem așteptărilor atât ale părinților, cât și ale copiilor lor. Știm că estetica este cea mai importantă pentru cei mai mici. Designul accesoriilor pentru copii este de o importanță deosebită, lucru remarcat și de designeri și de producători. Aceștia introduc constant motive, aplicații și inserții noi. Toate acestea, astfel încât fiecare copil să găsească ceva pentru sine. Magazinul cu articole pentru copii ar trebui să țină pasul cu cele mai noi tendințe și să își actualizeze colecțiile. Born2be.com.ro procedează exact așa. Previzualizăm ce domnește în lumea modei copiilor și extindem oferta noastră. Nu numai îmbrăcămintea pentru copii și încălțămintea, ci și accesoriile sunt importante pentru noi. La urma urmei, acestea joacă adesea rolul principal, nu numai în ținutele pentru clienții adulți. Cei mai tineri iubesc accesoriile atrăgătoare, care atrag atenția - de preferat cele colorate! Parcurgând oferta magazinului nostru, veți vedea întreaga paletă de culori - de la cele subtile, pastelate, până la cele strălucitoare și neon. Copilul dvs. va alege cu siguranță ceva care îi va fura instantaneu inima! Știm, de asemenea, că prețul contează pentru părinți. În oferta noastră veți găsi accesorii ieftine pentru copii care vot fi potrivite nevoilor dvs. și ale copiilor. Datorită acestui fapt, la un cost redus, puteți completa ușor garderoba și accesoriile fără a vă face griji pentru prețurile lor. Doriți să îi faceți copilului plăcere și să-l îmbrăcați din cap până în picioare? Neapărat consultați site-ul nostru și veți găsi o mulțime de produse pe care vi le-am pregătit!

Accesorii pentru copii pentru orice anotimp și ocazie

Iarna, este deosebit de important să vă protejați copilul de ger. Temperaturile negative, vântul și ninsorile abundente pot strica toată distracția. Prin urmare, pe lângă geaca pentru copii, călduroasă, asigurați-vă că-l îmbrăcați cu accesorii de iarnă. De bază este o căciulă care aderă bine la cap, dar nu este strâmtă, de ex., cu țesătură groasă. Protejează perfect capul, chiar și în zilele extrem de reci. Puteți alege un model cu un pompon pufos, într-o culoare contrastantă, care să îi ofere copilului dvs. mult farmec și cu siguranță îi va fura inima. Merită să înfășurați gâtul cu un fular călduros și strâns pe gât, deși acesta nu trebuie strâns prea tare. Fularul sau eșarfa vor fi o barieră de protecție - cel mai bine este să fixați mai întâi geaca cu ajutorul clemelor și fermoarului, apoi să înfășurați fularul în jurul glugii. Într-o astfel de ținută, copilul dvs. îi va fi cu siguranță cald, chiar și atunci când mergeți prin zăpadă - nu uitați de cizmele de zăpadă pentru copii pe o talpă groasă. Ultimul, dar nu cel mai puțin important accesoriu vor fi mănușile pentru copii care vor proteja mâinile copilului. Cu toate acestea, înainte de venirea iernii, trebuie să pregătiți copilul pentru septembrie și noul an școlar. Din garderoba pentru școală nu poate lipsi ghiozdanul și penarul - în mod necesar decorat cu inserții la modă sau în culori spectaculoase. Astfel de accesorii pentru copii vor găzdui tot ceea ce este necesar în timpul lecției - manuale, caiete și accesorii de birou. Alegeți un ghiozdan cu numeroase compartimente, iar copilul dvs. va putea sorta obiectele în mod eficient. Articolele pentru copii online pe born2be.com.ro țin cont de nevoile atât ale fetelor, cât și ale băieților. De aceea, avem o selecție largă de modele în multe culori, cu sau fără decorațiuni. Ce accesoriu va alege copilul dvs.? Accesați site-ul, familiarizați-vă cu colecția și compuneți o mini colecție de accesorii pentru copii!

Peste 2 milioane de clienți au avut încredere în noi
Aveți nevoie de ajutor?
Mergeți la secțiunea ”Întrebări frecvente” și răspunsuri la ele (FAQ). Veți găsi acolo și numărul de telefon al Departamentului de Relații Clienți.
Mergeți la Întrebări frecvente (FAQ)
Ne găsiți pe
SALSOL
© 2023 Born2be. Toate drepturile rezervate.