-
Mai multe
Mai multe
Mai multe

Sandale de vară pentru copii

Produse: 392
Ordonați după:
Sandale Negre cu albastru
Sandale Negre cu albastru
149,99 Lei
127,49 Lei
cu cod: EXTRA
20+ persoane au cumpărat acest produs
NOU
Sandale Roz
Sandale Roz
89,99 Lei
76,49 Lei
cu cod: EXTRA
NOU
Sandale Albe
Sandale Albe
109,99 Lei
93,49 Lei
cu cod: EXTRA
Sandale Roz
Sandale Roz
99,99 Lei
119,99 Lei
84,99 Lei
cu cod: EXTRA
-29%
Sandale Bleumarin
Sandale Bleumarin
49,99 Lei
69,99 Lei
42,49 Lei
cu cod: EXTRA
50+ persoane au cumpărat acest produs
Se afișează 48 din 392 produse

Sandale la modă pentru copii

Vara este momentul în care dorim să ne asigurăm cel mai mare confort, motiv pentru care selectăm cu atenție elementele garderobei. Este deosebit de important mai ales în cazul încălțămintei pentru copii. Sandalele pentru copii selectate corespunzător vor oferi copilului dvs. un confort excelent pe toată durata vacanței. Oferim sandale pentru copii mici și copii mai mari. În magazinul online born2be.com.ro veți găsi sandale pentru băieți și, de asemenea, pentru fete de toate vârstele (de la primele luni până la 14 ani). Oferim o gamă largă de stiluri și culori de sandale pentru copii și alți pantofi pentru copii, care nu numai că arată grozav, dar, mai ales, garantează confortul mersului. Sortimentul a fost selectat astfel încât să includă modele bogat decorate, precum și modele clasice de sandale pentru copii. Copilul dvs. va putea alege sandale care vor exprima cel mai bine caracterul lui. Vă încurajăm să vizitați periodic magazinul nostru - atunci cu siguranță nu veți trece cu vederea promoțiile interesante, precum și noile produse de îmbrăcăminte și încălțăminte pentru copii.

Cum trebuie să alegeți încălțămintea de vară pentru copii

Indiferent dacă copilul dvs. abia învață să meargă sau a făcut deja primii pași cu mult timp în urmă, selectarea sandalelor pentru copii corespunzătoare, este extrem de importantă. Ce trebuie să vă atragă atenția atunci când alegeți sandale pentru un copil? Un rol important în plasarea corectă a piciorului mic o joacă talpa - cel mai bine este să optați pentru încălțăminte cu talpă profilată. Încălțămintea bine profilată va asigura copilului dezvoltarea corectă a piciorului. Merită să alegeți un model cu finisaj antiderapant și mai ales trebuie să o alegeți pe cea cu talpă moale și flexibilă care să asigure libertatea de mișcare. Călcâiul în sandalele pentru copii ar trebui să fie ușor rigidizat, deoarece împreună cu cureaua, va fi responsabil de stabilitatea piciorului. O altă problemă importantă este vârful încălțămintei de vară pentru copii. Cel mai bun va fi cel lat, care nu va strânge degetele. În timpul alergării pe teren neuniform sau atunci când joacă fotbal, va fi perfect modelul de sandale cu vârful acoperit, dar respirabil. Este important să alegeți un fason în care piciorul să aibă acces la aer. Înainte de a cumpăra sandale pentru copii, măsurați cu atenție picioarele copilului dvs. În magazinul born2be.com.ro, vă punem la dispoziție o gamă largă de dimensiuni de încălțăminte de vară pentru copii - dimensiunea potrivită vă va ajuta să o alegeți tabelul cu dimensiuni detaliate. Vă recomandăm să cumpărați încălțăminte cu un centimetru sau două mai mari, deoarece piciorul copilului dvs. crește foarte repede. Majoritatea modelelor de sandale au partea superioară reglabilă - o puteți ajusta cu banda cu scai. Dacă ați ales deja sandalele pentru copii, verificați ce compleuri de îmbrăcăminte pentru copii am pregătit - veți găsi seturi pentru vară, dar și pentru lunile mai răcoroase.

Pantofi de vară pentru băieți

Încălțămintea de vară pentru băieți ar trebui să fie aleși astfel încât să nu-i restricționeze mișcările, mai ales atunci când vorbim despre un copil care tocmai a învățat să meargă. În magazinul born2be.com.ro veți găsi sandale pentru băieți la modă atât pentru cei mici, cât și pentru copii mai mari. Pentru un sportiv mic, alege sandale cu vârful acoperit pentru a-i proteja degetele de la picioare în timp ce depășește obstacolele. Sandalele cu fason sportiv, cel mai adesea au o talpă mai groasă cu un protector. De remarcat sunt sandalele pentru băieți cu elemente reflectorizante - nu numai că arată cool, dar joacă un rol important - sunt clar vizibile după căderea întunericului. Oferim sandale pentru băieți care se potrivesc perfect cu pantalonii scurți și tricouri cu imprimeuri amuzante. Este important să alegeți sandale pentru copii din materiale textile de înaltă calitate, care să nu provoace abraziuni și să asigure o ventilație adecvată.

Sandale de vară pentru fetițe

Sandalele de vară pentru fetițe, nu ar trebui numai să arate grozav, dar mai ales să se poarte bine. Sandale pentru copii disponibile pe born2be.com.ro, combină inteligent aceste două caracteristici. Oferim modele pentru fiecare zi și pentru ocazii mai formale. Sandalele roz cu decorațiuni, vor fi pe placul tuturor prințeselor mici. Sunt disponibile modele cu curea cu sclipici și sandale cu aplicații florale sau bijuterii. Pentru o fetiță mai mare, puteți alege „modele pentru adulți”, care sunt disponibile în magazinul nostru cu mărimi pentru copii. La sandalele pentru fete albe va fi perfectă o rochie pentru fete cu flori. Talpa de cauciuc cu protector va fi perfectă pentru joaca în aer liber – va amortiza perfect piciorul în timpul nebuniilor de vacanță. Țineți minte ca talpa să nu aibă toc prea înalt - confortul copilului dvs. este cel mai important. De asemenea, oferim modele fără decorațiuni, cu un fason simplu, care să se potrivească cu orice element al garderobei pentru copii – această încălțăminte este perfectă pentru micile minimaliste.

Peste 2 milioane de clienți au avut încredere în noi
Aveți nevoie de ajutor?
Mergeți la secțiunea ”Întrebări frecvente” și răspunsuri la ele (FAQ). Veți găsi acolo și numărul de telefon al Departamentului de Relații Clienți.
Mergeți la Întrebări frecvente (FAQ)
Ne găsiți pe
SALSOL
© 2023 Born2be. Toate drepturile rezervate.