Buy more pay less! -15% de la 0 lei, -20% de la 150 lei la tot cu born2be club! COD: LESS
VERIFICAȚI

Metode de plată

visa mastercard

PayU este un sistem de plăți online care vă permite să plătiți rapid pentru achiziții online. Mulțumită PayU, sunt suficiente 2 minute pentru a achita produsele pe care doriți să le achiziționați, cu ajutorul unui card de plată. În magazinul online Born2be acceptăm cardurile MasterCard și Visa. În cazul returului produsului, suma datorată va fi transferată înapoi în contul cardului dvs.(același cu care ați efectuat plata pentru produsul respectiv).

Cum puteți plăti cu cardul?

  • Când sunteți pe cale de a finaliza plasarea unei comenzi în magazinul nostru, alegeți ca formă de plată PayU, apoi dați click pe „Confirm și plătesc cu PayU”.
  • Veți fi redirecționați către sistemul intern de plată al PayU.
  • Alegeți opțiunea de plată cu cardul Visa sau MasterCard (în funcție de tipul de card pe care îl posedați).
  • Introduceți cele 16 cifre ce formează nr. cardului, data de valabilitate, numele și prenumele dvs., precum și codul CVV (care se găsește pe reversul cardului).
  • În anumite cazuri, va fi necesar să vă conectați la banca dvs., în scopul confirmării tranzacției.
  • Și gata! Plata dvs. va fi înregistrată în sistemul nostru în câteva secunde.
pobranie

O altă metodă de plată acceptată în Born2be este plata ramburs, adică puteți plăti direct curierului pentru comandă, în momentul în care v-o livrează. În momentul plasării comenzii, asigurați-vă că adresa introdusă în formularul de comandă este corectă și că include toate informațiile necesare pentru livrarea corectă a coletului (precum nr. dvs. de telefon, adresa de e-mail). Vă recomandăm să pregătiți suma exactă pentru a achita comanda - curierul nu are posibilitatea de a da rest întotdeauna.

Cum plătiți la livrare (ramburs)?

  • Când sunteți pe cale de a finaliza plasarea unei comenzi în magazinul nostru, alegeți ca formă de plată ”Plata la livrare (ramburs)”.
  • Și gata! Nu mai rămâne decât să așteptați curierul. Nu uitați să pregătiți suma exactă pentru achitarea comenzii - curierul nu are întotdeauna posibilitatea de a da rest.
Peste 2 milioane de clienți au avut încredere în noi
Aveți nevoie de ajutor?
Mergeți la secțiunea ”Întrebări frecvente” și răspunsuri la ele (FAQ). Veți găsi acolo și numărul de telefon al Departamentului de Relații Clienți.
Mergeți la Întrebări frecvente (FAQ)
Ne găsiți pe
SALSOL
© 2024 Born2be. Toate drepturile rezervate.