-

Pălării de damă

Produse: 8
Ordonați după:
Pălărie Bej
Pălărie Bej
79,99 Lei
Cumpărați cu 71,99 Lei cu codul: TOAMNA
Pălărie Albă
Pălărie Albă
39,99 Lei
Cumpărați cu 35,99 Lei cu codul: TOAMNA
Pălărie Crem
Pălărie Crem
39,99 Lei
Cumpărați cu 35,99 Lei cu codul: TOAMNA
Pălărie Neagră
Pălărie Neagră
79,99 Lei
Cumpărați cu 71,99 Lei cu codul: TOAMNA
Șapcă Albă
Șapcă Albă
54,99 Lei
Cumpărați cu 49,49 Lei cu codul: TOAMNA
10+ persoane au cumpărat acest produs
Pălărie Albă
Pălărie Albă
39,99 Lei
Cumpărați cu 35,99 Lei cu codul: TOAMNA

Pălărie de vară – element indispensabil al stilizării de vară

Adorăm zilele călduroase, însorite. Atunci putem să lăsăm imaginația să lucreze și să creăm stilizări originale pline de culori energizante și imprimeuri. Crop top-urile înflorate sau pantaloni scurți din denim cu decorațiuni sunt deja un clasic pe care îl veți vedea pe străzi în fiecare vacanță. Însă stilizarea nu înseamnă numai îmbrăcăminte și încălțăminte. La fel de importante sunt accesoriile care o completează perfect și asigură că fiecare detaliu este bine gândit. Pălăria de damă este un must havet, alături de geanta de plajă și ochelarii de soare. Vă protejează perfect de razele soarelui, astfel încât să vă puteți relaxa în siguranță pe plaja nisipoasă. Pălăriile din paie care se dovedesc triumfătoare atât în moda femeilor, cât și a bărbaților vor fi perfecte aici. Puteți alege un model cu o margine largă – se va prezenta impresionant de o rochie maxi eterică, decorată cu imprimeu floral. În această creație veți simți atmosfera de vacanță, plină de libertate și descoperirea de locuri noi. Sau poate preferați look-urile mai casual? Pălăria de plajă arată, de asemenea, încântător în combinație cu un tricou lejer și pantaloni scurți cu o insertie ajurată. Puteți alege, de asemenea, încălțăminte sport sau balerini cu vârful rotund.

Pălăria din paie arată bine în stilizările de zi cu zi. Mai ales în combinație cu o rochie de tip cămașă, care va sublinia frumusețea figurii dvs. Alegeți o creație cu model și o pălărie albă, iar rochia va ieși în evidență în prim-planul întregului look. Accesoriul va juca atunci un rol secundar, dar nu mai puțin important. Puteți merge cu ușurință la un city-break cu prietenii, la o plimbare de o zi întreagă sau la o întâlnire importantă pentru dvs., atunci când doriți să vă subliniați senzualitatea. Sau poate căutați o pălărie la modă care să se potrivească perfect cu cele mai noi tendințe? Neapărat alegeți o pălărie de cowboy. Acesta este hitul incontestabil pe care îl veți găsi la fiecare festival sau concert de vară. Îl adoră influențerii și vedetele instagramului. Ei sunt fericiți să o combine cubluzele spaniole și cu pantaloni scurți cu talie înaltă. Așadar, dacă vă creați mini colecția de pălării pentru femei pentru vară, nu puteți rata această tendință fierbinte! În timpul zilelor de vară, puteți pune o creație eterică, albă ca zăpada și o pălărie albă. Dacă doriți să schimbați aspectul monocrom, adăugați sandale de damă într-o culoare ușor contrastantă.

Pălăriile de damă au multe nume. Pe born2be.com.ro veți descoperi multe stiluri și modele, datorită cărora veți găsi cu siguranță ceva pentru dvs.. Acest accesoriu vă va completa frumos stilizarea și, în același timp, vă poate inspira pentru a crea un aspect complet nou. Pălăria panama reprezintă o înclinare pentru materialele naturale și acoperitoarele tradiționale direct din însoritul Ecuador. Puteți găsi pălării de paie inspirate de acest fason, care se vor prezenta frumos în cadrul unui look cotidian. O bandă decorativă care se înfășoară cel mai adesea în jurul acestor modele va contrasta ușor cu forma accesoriului și vă va oferi farmec. Pălăriile din pâslă, la rândul lor, sunt o tendință derivată din moda bărbaților care cucerește inimile femeilor. Vedetele le poartă în multe feluri - nu doar în seturile de zi cu zi. Rochia neagră atemporală finisată cu dantelă, pantofii stiletto impresionanți și o pălărie neagră din pâslă este un set pe lângă care nimeni nu va trece indiferent!