Costul și durata livrării

Timpul standard de livrare, calculat din momentul confirmării comenzii de către born2be este în medie de 3 zile lucrătoare.

Din aceste 3 zile, maximum 24 de ore reprezintă timpul necesar pregătirii și predării coletului către firma de logistică, iar 48 de ore reprezintă timpul de transport al comenzii de la depozitul nostru din Polonia la adresa clientului din România. În momentul predării comenzii firmei de transport, fiecare client primește un e-mail din partea magazinului born2be cu această informație, precum și cu un link de urmărire a coletului. La acest e-mail este atașată și factura, precum și formularul de retur. Link-ul de urmărire a comenzii va fi activ doar în momentul înregistrării coletului în sistemul curierului local român, deci în aproximativ 24 de ore de la primirea acestui e-mail.

Timpul de realizare a comenzii se poate prelungi uneori din motive independente de voința magazinului, precum în situația în care există un număr excepțional de mare de comenzi (de ex. în perioada de Black Friday, a sărbătorilor de iarnă sau de Paște, ș.a.m.d.), în cazul în care apar probleme pe partea firmei de logistică sau curierat, în situații de forță majoră ce nu pot fi prevăzute, etc. De asemenea, există posibilitatea ca pentru zonele mai greu accesibile (precum zonele muntoase, Delta Dunării) firma de curierat DPD să nu efectueze livrarea zilnic (de obicei, cumulează comenzile și le livrează de 2-3 ori pe săptămână).

Mod de livrare Plata în avans online (card de plată) Ramburs (plata la curier)
dpd
Curier DPD
Programul de livrare este zilnic între orele 9:00 - 17:00. Sâmbăta și duminica nu se efectuează livrări.
14,99 lei
15,99 lei
Curier FAN
Curier FAN
Programul de livrare este zilnic între orele 9:00 - 17:00. Sâmbăta și duminica nu se efectuează livrări.
14,99 lei
15,99 lei
Livrare în punct FAN (Collect Point)
Livrare în punct FAN (Collect Point)
Lista punctelor cu programul lor de lucru este prezentată la finalizarea comenzii sau pe site-ul FAN courier.
14,99 lei
15,99 lei (doar numerar)
check În cazul comenzilor cu o valoare de peste 299 lei și achitate în avans (PayU), livrarea este gratuită. Pentru comenzile cu plata la curier - nu există opțiunea de livrare gratuită.

Ce se întâmplă, dacă nu ridic coletul?

Curier DPD

DPD va efectua două încercări pentru a vă livra coletul conținând comanda dvs.
Dacă nu va reuși să vă înmâneze coletul din prima încercare, curierul va reveni în următoarea zi lucrătoare. Dacă nici a doua oară nu va reuși să vă transmită coletul, curierul îl va întoarce la sediul local DPD, iar de acolo va fi trimis la depozitul din Arad, de unde firma de logistică cu care colaborăm îl va prelua și returna firmei noastre (îl va transporta la depozitul nostru din Marysin, Polonia).

Curier FAN

Curierul Fan va efectua două încercări pentru a vă livra coletul conținând comanda dvs.
Dacă nu va reuși să vă înmâneze coletul din prima încercare, curierul va reveni în următoarea zi lucrătoare. Dacă nici a doua oară nu va reuși să vă transmită coletul, curierul îl va întoarce la sediul local FAN, iar de acolo va fi trimis la depozitul din Arad, unde va aștepta încă 5 zile pentru o eventuală cerere suplimentară de livrare. În cazul în care clientul nu solicită o a treia cerere de livrare, după expirarea celor 5 zile de așteptare, firma de logistică cu care colaborăm va prelua coletul neridicat de către client și îl va returna firmei noastre (îl va transporta la depozitul nostru din Marysin, Polonia).

Punct FAN (Collect Point)

În acest moment, FAN courier are în jur de 800 de puncte de ridicare a coletelor (rețeaua este în continuă creștere). Clientul are la dispoziție 7 zile calendaristice pentru a ridica pachetul cu comanda. Un act de identitate și codul unic de colectare (primit prin SMS/e-mail de la FAN courier) sunt obligatorii pentru ridicarea coletului. Dacă în termen de 7 zile clientul nu se prezintă pentru a prelua coletul, firma FAN courier îl va returna expeditorului.

Rețineți că plata în punctul FAN Collect Point se realizează doar în numerar (nu există posibilitatea de a plăti cu cardul).

Peste 2 milioane de clienți au avut încredere în noi
Aveți nevoie de ajutor?
Mergeți la secțiunea ”Întrebări frecvente” și răspunsuri la ele (FAQ). Veți găsi acolo și numărul de telefon al Departamentului de Relații Clienți.
Mergeți la Întrebări frecvente (FAQ)
Ne găsiți pe
SALSOL
© 2023 Born2be. Toate drepturile rezervate.