Acasă/Ajutor
Cum putem să vă fim de ajutor?
Verificați lista cu întrebări frecvente, la care sunt și răspunsurile aferente. Dacă subiectul care vă interesează nu se regăsește pe lista respectivă sau aveți probleme cu găsirea informației dorite, luați legătura cu Departamentul de Relații Clienți.
Comenzi
Puteți plasa singuri o comandă prin intermediul web site-ului born2be.com.ro sau cu ajutorul Departamentului de Relații Clienți born2be (contact telefonic la +40 373 769 145 sau prin e-mail la info@born2be.com.ro).

Înainte de a cumpăra, atunci când vă interesează un produs concret, vă încurajăm să verificați tabelul individual de mărimi, disponibil pentru fiecare produs de pe site-ul born2be.com.ro Este important să vă măsurați corpul, să memorați dimensiunile și, înainte de fiecare achiziție, să comparați dimensiunile dvs. personale cu cele din tabelul cu mărimi. Pentru că producătorii sunt diferiți, mărimile produselor pot și ele diferi (ex: clientul poartă de regulă mărimea 37, iar în funcție de modelul ales de balerini, poate să i se potrivească de cele mai multe ori 37, însă în anumite situații 36 sau 38).

Pentru a plasa o comandă prin born2be.com.ro, din tabelul disponibil, selectați dimensiunea corespunzătoare a produsului și apoi faceți clic pe „Adăugați în coș”. Dacă doriți să adăugați mai multe produse, vă rugăm să continuați în același mod.

După adăugarea produsului, va apărea o fereastră pop-up care vă oferă opțiunea de a merge la coș sau de a continua cumpărăturile. Pentru a continua procesarea comenzii, selectați pictograma coș care se găsește în colțul din partea dreaptă de sus a paginii. Puteți reveni la finalizarea comenzii în orice moment selectând pictograma coș (colțul din dreapta sus).

Dacă aveți un cod de reducere, introduceți-l în sumarul coșului în câmpul ”Cod promotional” și salvați, iar prețul va fi redus. Merită să vă amintim că nu toate promoțiile pot fi combinate între ele, motiv pentru care vă rugăm să acordați atenție mesajelor și să citiți Regulamentul promoțiilor date. În unele cazuri, introducerea unui cod de reducere dezactivează promoția disponibilă pe site, care nu este legată de codul dat. Mai mult, participanții la programul de loialitate born2be Club au posibilitatea de a reduce valoarea comenzii folosind punctele acumulate.

Este important să rețineți că doar comenzile realizate ca și client conectat (logat la contul personal de pe magazin) vor fi vizibile în istoria comenzilor și vor fi luate în considerare în Programul de fidelitate. De aceea, înainte de finalizarea comenzii, autentificați-vă. Plasarea comenzii este și mai rapidă în acest caz. În cazul în care codul a fost deja adăugat sau nu aveți unul, faceți clic pe „Mergeți la casă”. Completați apoi detaliile de expediere pe formularul afișat (dacă aveți un cont pe site-ul nostru, după conectare, datele vor fi introduse automat).

În pasul următor, după ce ați citit Termenii și condițiile magazinului, bifați fereastra cu aprobarea acestora. Dacă sunteți interesați de înscrierea la Newsletter (și încă nu v-ați abonat) puteți să bifați și această opțiune. Următorul pas îl reprezintă alegerea opțiunii de plată și de livrare care vă interesează, iar în final, faceți clic pe câmpul „Confirmați și plătiți”.

Dacă în momentul în care ați făcut comanda ați selectat modalitatea de plată ramburs, înseamnă că în această etapă comanda este deja plasată. Dacă ați selectat PayU, comanda este plasată după primirea plății în contul comenzii (PayU vă trimite un e-mail de confirmare a tranzacției, apoi primiți de la Bor2be un e-mail cu confirmarea plasării comenzii).
Timpul standard de livrare, calculat din momentul confirmării comenzii de către born2be, este în medie de 3 zile lucrătoare (în funcție de momentul plasării comenzii).

Acest timp include:
- timpul necesar pregătirii și predării coletului firmei de logistică de către depozitul nostru din Marysin (maximum 24 de ore din momentul primirii plății sau plasării comenzii cu plata la curier)
- timpul de transport al comenzii de la depozitul nostru din Polonia la adresa clientului din România (standardul este de 48 de ore, însă în anumite cazuri se poate prelungi ușor cu până la maximum 24 de ore, în funcție de momentul în care comanda este primită în sistemul magazinului). După predarea coletului cu comanda firmei de transport, fiecare client primește un e-mail din partea born2be cu această informație, precum și cu un link de urmărire a coletului (care va funcționa din momentul în care coletul este înregistrat în sistemul curierului din România). La acest e-mail este atașată și factura, precum și formularul de retur.

Timpul de realizare a comenzii se poate prelungi din motive independente de voința magazinului, precum un număr excepțional de mare de comenzi (de ex. Black Friday, sărbători de iarnă sau de Paște, ș.a.m.d.), probleme pe partea firmei de logistică sau curierat, situații de forță majoră care nu pot fi prevăzute, etc. De asemenea, există posibilitatea ca pentru zonele mai greu accesibile (precum zonele muntoase, Delta Dunării) firma de curierat DPD să nu efectueze livrarea zilnic (de obicei, cumulează comenzile și le livrează de 2-3 ori pe săptămână).
Pentru comandă puteți plăti folosind una din opțiunile de mai jos:
- prin PayU (după selectarea acestei opțiuni, urmează redirecționarea pe pagina PayU unde puteți achita comanda cu ajutorul unui card bancar, Visa sau Mastercard)
- plată la livrare sau ramburs (vă rugăm să pregătiți suma aferentă pentru achitarea comenzii deoarece agentul curier nu este obligat să dea rest și nu întotdeauna are cu el un terminal pentru plata prin intermediul cardului bancar).
Puteți plasa o comandă pentru maxim 10 produse odată. Dacă doriți mai multe produse, va trebui să realizați o comandă separată.
Dacă vă interesează un produs care nu este disponibil în prezent, vă încurajăm să folosiți opțiunea de notificare despre disponibilitate, pe care o găsiți pe pagina fiecărui produs.

Pentru a primi notificări privind disponibilitatea produsului, mergeți pe pagina de prezentare a produsului și faceți clic pe mărimea dorită (indisponibilă). Va apărea o fereastră pentru a introduce adresa dvs. de e-mail. O notificare va fi trimisă la adresa furnizată atunci când mărimea specificată apare pe site-ul nostru.
La adresa de e-mail furnizată în formularul de comandă, trimitem o confirmare a comenzii. În plus, dacă respectiva comandă a fost plasată după autenficare (logare la contul clientului), aceasta va fi vizibilă în fila „Contul meu - Comenzile mele”.
Pentru a face modificări, vă rugăm să contactați Departamentul de Relații Clienți (prin telefon, e-mail sau utilizând formularul de contact disponibil pe site). Consultantul nostru va verifica stadiul curent al comenzii și va confirma posibilitatea de a face modificări, de exemplu, la adresa de livrare sau la varianta produsului (deoarece anumite modificări sau anularea comenzii nu pot avea loc dacă stadiul procesării comenzii nu permite). De asemenea, din contul clientului, în primele minute după plasarea comenzii, clientul poate anula singur comanda (la fel, în funcție de stadiul în care este procesarea ei).
În cazul în care codul de reducere nu este activ, vă rugăm să contactați Departamentul de Relații Clienți imediat după finalizarea comenzii. În timpul conversației cu consultantul born2be, pe baza numărului comenzii, la comandă se va adăuga o reducere. După expedierea coletului, nu va fi posibil să adăugați reducerea la comandă.
În primul rând, vă rugăm să verificați dacă răspunsul la întrebarea nu este deja oferit în cadrul acestei secțiuni ”Întrebări frecvente”. Dacă situația cu care vă confruntați nu a fost descrisă, vă rugăm să contactați Departamentul de Relații Clienți.
Puteți anula comanda contactând Departamentul de Relații Clienți (prin telefon, e-mail sau utilizând formularul de contact de pe born2be.com.ro). Când ne contactați, vă rugăm să ne furnizați numărul comenzii pe care doriți să o anulați. Vă rugăm să rețineți că nu se pot anula comenzile care sunt deja pregătite pentru preluare de către firma de curierat sau cele deja predate firmei de transport. De asemenea, din contul clientului, în primele minute după plasarea comenzii, clientul poate anula singur comanda (în funcție de stadiul în care este procesarea ei).
După ce o comandă a fost anulată în sistemul nostru, informația privind rambursarea este trimisă în mod automat către bancă. În mod normal, restituirea solicitată de magazin se realizează de către bancă în termen de 3 zile lucrătoare. Sunt situații excepționale în care acest termen este mai lung, iar în acest caz trebuie să luați legătură cu banca dvs. Suma plătită pentru comandă este returnată în același cont din care clientul a efectuat plata.
Puteți verifica statusul comenzii dvs. conectându-vă la site-ul nostru la „Contul meu - Comenzile mele ”. Selectați comanda care vă interesează și faceți clic pe ”Urmăriți”. Dacă respectiva comanda a fost plasată fără autentificare, starea acesteia poate fi verificată prin e-mail, informându-vă că pachetul a fost transmis către firma de curierat. În notificări există pictograma „Urmărire comandă”, care vă permite să verificați starea curentă în orice moment. Merită să amintim că informațiile despre starea unui colet apar după minimum 24 de ore de la data predării coletului firmei de curierat și acest timp depinde în principal de momentul în care coletul va fi scanat la biroul de sortare al curierului local român.
Numărul comenzii poate fi găsit:
- în e-mailul trimis după plasarea comenzii (confirmarea comenzii);
- pe factura trimisă ca și atașament la e-mailul care informează clientul cu privire la predarea coletului firmei de transport;
- după logarea la contul personal de pe website-ul born2be.com.ro, în fila „Contul meu -> Comenzile mele -> Detalii”;
- în rezumatul tranzacției PayU.
Vă rugăm să furnizați datele corecte pentru factura TVA la plasarea comenzii, deoarece după trimiterea acesteia, nu va fi posibilă modificarea datelor.

Factura este trimisă sub formă electronică, în format pdf, ca și atașament la e-mailul care confirmă expedierea coletului. Formularul de retur este și el atașat la acest e-mail.
În plus, factura și formularul de retur pot fi descărcate din contul clientului, fiind disponibile în fila "Contul meu -> Comenzile mele -> Detalii (clic pe ”Arată”).
Istoricul comenzilor este disponibil numai pentru utilizatorii înregistrați. Îl puteți verifica, după ce v-ați conectat pe site-ul nostru, în fila ""Contul meu -> Comenzile mele".
În momentul de față, comenzile de la born2be.com.ro se efectuează numai pe teritoriul României. Avem, de asemenea, un magazin born2be.pl, care oferă produsele noastre clienților din Polonia, un magazine born2be.hu pentru clienții ce comandă pe teritoriul Ungariei și un magazin born2be.ua, care expediază produsele noastre clienților noștri din Ucraina.
born2be.com.ro comercializează produsele sale doar online, cu livrare prin curier, nu are un magazin staționar.
O comandă poate fi plasată fără înregistrarea și crearea unui cont în magazin. Acestă comandă va fi luată în considerare ca orice altă comandă.

Clienții care au un cont la born2be.com.ro au acces la anumite funcționalități și facilități, inclusiv istoricul comenzilor, posibilitatea de a anula singuri o comandă plasată recent, de a adăuga produse la lista de Favorite, unde vor fi menținute până în momentul în care clientul le șterge din listă, de a se înscrie ușor la Programul de Fidelitate (și a vedea istoricul punctelor), șamd.
Rezervarea produsului se face la momentul plasării cu succes a comenzii. Pentru a fi siguri de disponibilitatea produselor selectate, după adăugarea lor în coș, tranzacția trebuie finalizată. Adăugarea produsului în coș sau pe lista de Favorite nu înseamnă rezervarea lui, dacă plata nu a fost finalizată sau comanda cu plată ramburs nu a fost plasată și confirmată de born2be.
Plata
Pentru a putea plăti comanda, clientul poate folosi metodele de plată de mai jos, care sunt disponibile pe pagina noastră, în secțiunea dedicată ”Metode de plată”.
- prin intermediul PayU (card bancar Visa, Mastercard);
- plata la livrare prin intermediul curierului (ramburs).
Durata plății depinde de modalitatea aleasă pentru achitarea comenzii:
- dacă alegeți PayU, plata trebuie realizată imediat. În cazul în care operațiunea de plată nu a reușit, rezervarea pentru produsele selectate nu se execută. Sistemul nostru anulează tranzacția, iar clientul are posibilitatea de a reîncerca să plaseze comanda. Atenție: produsele alese au fost salvate în coșul de pe dispozitivul și browserul folosit în momentul încercării plasării comenzii, care nu a fost încheiată cu succes. Pentru a le regăsi, clientul nu trebuie să le schimbe, de ex. să încerce să plaseze o comandă (care a eșuat în timpul utilizării telefonului mobil) folosind de data aceasta computerul. Doar clienții care dețin cont pe born2be.com.ro, pot reface comanda de pe toate dispozitivele pe care sunt logați, pentru că pot fi identificați și coșul menținut indiferent de dispozitivul folosit. Rețineți, de asemenea, că PayU trebuie să vă confirme destul de rapid (pană în 2 minute) succesul tranzacției, printr-un e-mail. Rar, se poate întâmpla ca acest timp să fie mult mai lung, de până la 24 de ore. Dacă întâmpinați orice fel de probleme legate de tranzacția PayU sau soldul contului dvs. ca urmare a unei tranzacții PayU eșuate, luați legătura cu ei la: https://romania.payu.com/contacteaza-ne/ Nu vă faceți griji, banii dvs. sunt în siguranță.
- dacă alegeți metoda de plată la livrare (ramburs), trebuie să achitați comanda direct curierului, în momentul ridicării ei.Vă recomandăm să aveți pregătită suma exactă.
Atunci când un client alege metoda de plată ”PayU”, poate efectua plata în mod rapid prin intermediul unui card bancar. După efectuarea comenzii, clientul este redirecționat către plata PayU, iar datele sunt generate automat. Nu este necesar un cont bancar ca în cazul transferului bancar tradițional sau prin mandat poștal (modalități de plată pe care born2be.com.ro nu le oferă).
Nu trimitem un link pentru efectuarea plății prin intermediul PayU. În momentul finalizării comenzii, sunteți redirecționat automat către sistemul PayU pentru efectuarea plății. Dacă plata nu va reuși, comanda dvs. nu va fi realizată. În coșul de cumpărături veți regăsi produsele dorite până la momentul închiderii browserului(Google Chrome, Mozilla Firefox ș.a.m.d) sau schimbării dispozitivului de pe care comandați (laptop, telefon, etc.), ceea ce ușurează procesul de reînnoire a plasării comenzii. Revenind la coșul de cumpărături, aveți posibilitatea de a reface comanda (atenție la date, care pot fi pricina eșuării primei încercări) sau de a alege o nouă metodă de plată.
Plata cu cardul prin intermediul agentului curier la momentul ridicării comenzii este posibilă în cazul firmei DPD, dar nu toți curierii dețin terminal de plată, de aceea recomandăm să pregătiți suma aferentă pentru plata comenzii.
În cazul în care intervine o problemă în momentul efectuării plății, aveți posibilitatea de a reface comanda. Produsele alese de către dvs. vor aștepta în coșul de cumpărături. În caz că vor interveni și alte probleme, vă rugăm să contactați PayU la https://romania.payu.com/contacteaza-ne/ În caz de întrebări și indicații, Departamentul de Relații Clienți born2be vă stă la dispoziție pentru contact telefonic la +40 373 769 145, prin e-mail (info@born2be.com.ro) sau prin intermediul formularului de contact disponibil pe site-ul nostru.
Factura este trimisă sub formă electronică, în format pdf, ca și atașament la e-mailul care confirmă expedierea coletului. Formularul de retur este și el atașat la acest e-mail. În plus, factura și formularul de retur pot fi descărcate din contul clientului, fiind disponibile în fila "Contul meu -> Comenzile mele -> Detalii".
Livrarea comenzilor
Informații complete privind costul și termenul livrării le veți găsi pe: https://born2be.com.ro/costul-si-durata-livrarii
Informații privind situația în care magazinul oferă livrare gratuită sau nu, precum și condițiile acordării ei, le găsiți pe: https://born2be.com.ro/costul-si-durata-livrarii.
În momentul de față, comenzile de la born2be.com.ro se efectuează numai pe teritoriul României. Avem, de asemenea, un magazin born2be.pl, care oferă produsele noastre clienților din Polonia, un magazine born2be.hu pentru a livra clienților noștri din Ungaria și un magazin born2be.ua, care expediază produsele noastre clienților noștri din Ucraina.
Suntem un magazin online, iar vânzarea produselor noastre se efectuează doar prin livrarea lor. Nu există posibilitatea de a cumpăra și ridica produsele dintr-un magazin staționar.
Puteți plasa o comandă pentru 10 produse odată. Dacă doriți mai multe produse, va trebui să realizați o comandă separată.
Există posibilitatea de a modifica adresa de livrare sau de a redirecționa comanda prin intermediul Departamentului de Relații Clienți (telefon, e-mail). Pentru modificarea datelor din comandă este necesar să oferiți numărul comenzii și noua adresă de livrare.

Țineți minte că redirecționarea coletului nu este posibilă atunci când comanda a fost deja predată firmei de curierat de către depozitul nostru din Polonia.
Termenul de livrare poate fi verificat pe pagina firmei de curierat. După trimiterea pachetului din depozit, veți primi de la born2be un e-mail cu confirmarea expedierii comenzii, în care va fi inclus și un link pentru urmărirea comenzii, care vă va ajuta să aflați termenul planificat al livrării. Rețineți: acest link va fi activ după aproximativ 24 de ore de la data primirii e-mailului de la noi, deoarece coletul este transportat din Polonia în România și, doar după înregistrarea coletului cu comanda dvs. în sistemul curierului român local, linkul va deveni activ. Pentru clienții care au cont, linkul este disponibil și în fila ”Contul meu > Comenzile mele> Urmărire”.
Nu avem posibilitatea de a grăbi realizarea comenzii, deoarece procesul este automatizat, iar comenzile sunt realizate in ordine cronologică. Reamintim că metoda plății aleasă de către dvs. are influență asupra termenului de livrare.
Agentul firmei de curierat livrează comenzi doar în cursul zilelor lucrătoare, de luni până vineri, cu excepția sărbătorilor și nu livrează produsele born2be în weekend. Curierii au program de lucru specific. Dacă vă interesează o anumită oră, vă rugăm să furnizați informații în notele de livrare (la plasarea comenzii), însă în același timp, vă rugăm să rețineți că acest lucru nu garantează faptul că o anumită companie de curierat oferă livrare pentru o anumită oră. Informațiile furnizate în comentarii sunt doar o formă de notificare către curier că în acest interval orar sunteți disponibil(ă) la adresa indicată. De asemenea, puteți să încercați să vă înțelegeți cu agentul curier privind ora de livrare (îl puteți contacta telefonic, deoarece firma de curierat vă informează în timp util prin e-mail și sms privind ziua livrării și datele de contact ale curierului).
Informațiile privind statusul comenzii vor apărea după scanarea acesteia de către firma de curierat română, deci linkul de urmărire va fi activ după aproximativ 24 de ore de la data primirii lui, deoarece coletul este transportat din Polonia în România și acolo predat firmei de curierat locale, care îl va scana și, din acel moment, veți putea urmări traseul coletului până ajunge în mâinile dvs.
Numărul de urmărire poate fi verificat dând click pe "URMĂRIȚI COMANDA" în mesajul e-mail trimis după expedierea coletului din depozitul din Polonia sau în linkul de urmărire din contul born2be (făcând clic pe opțiunea ”Urmăriți” din comanda care vă interesează). Îl mai găsiți și în informația trimisă direct de firma de curierat română (e-mail, sms).
Curierul nu are obligația de a apela clienții înainte de livrare, însă în realitate deseori curierii sună clienții. În orice caz, firma de curierat trimite un mesaj SMS sau e-mail cu numărul de contact al agentului curier și informațiile necesare pentru livrarea planificată, deci clientul are posibilitatea de a prelua inițiativa și de a apela singur curierul.
Curierul FAN/DPD va încerca să livreze pachetul în următoarea zi lucrătoare. Abia după două încercări nereușite, pachetul va fi returnat expeditorului. De aceea, pentru a crește șansele ca a două tentativă de livrare să fie cu succes, vă recomandăm să contactați curierul și stabiliți detaliile privind aceasta.
Adresa de facturare sau adresa de livrare sunt prezentate pe factura emisă pentru comandă exact așa cum le furnizați dvs. în momentul plasării comenzii.
Schimb
Schimbul se bazează pe principiul returnării produsului și plasării unei noi comenzi.

Pentru a primi produsele la prețul anterior, vă rugăm să contactați imediat Departamentul de Relații Clienți de luni până vineri între orele 9:00 - 17:00. Consultanții noștri cu plăcere vă vor ajuta să modificați prețul, în funcție de schimbul pe care doriți să îl realizați, astfel încât să mențineți prețul anterior.
Procesul de schimb se realizează pe baza returnării produsului pe care doriți să îl schimbați, în formă intactă (așa cum l-ați primit de la noi), urmată de plasarea unei noi comenzi pentru produsul dorit. De aceea, aveți toată libertatea privind schimbul pe care doriți să îl faceți (puteți alege alt model, altă mărime sau culoare), fiind vorba de o comandă nouă.
În ceea ce privește compleurile (seturile de îmbrăcăminte), clientul trebuie să trimită înapoi întregul compleu și să plaseze o comandă pentru unul nou la born2be.com.ro, pentru mărimea dorită. Procedura este aceeași ca și pentru înlocuirea unui singur produs.
Uneori, se poate întâmpla ca produsul primit să fie defect sau să nu fie conform cu comanda plasată. În acest caz, aveți dreptul de reclamare a acestui produs. Puteți solicita returnarea sumei plătite pentru achiziționarea lui sau înlocuirea produsului cu unul fără defect sau conform cu comanda. Înlocuirea produsului defect cu unul nou se poate realiza doar pe baza returnării produsului reclamat (magazinul urmând a vă returna întotdeauna contravaloarea acestuia), fără a fi folosit, în formă intactă (așa cum l-ați primit de la noi), urmată apoi de plasarea separată a unei noi comenzi pentru produsul dorit, aceasta urmând a fi achitată și procesată în aceleași condiții ca orice comandă nouă. Vă vom rambursa și costurile de returnare a coletului dacă reclamația este acceptată.

Dacă vă interesează înlocuirea produsului cu unul nou, neapărat contactați Departamentul nostru de Relații Clienți (info@born2be.com.ro). Pentru a face o reclamație cu privire la un produs, completați formularul online.

Utilizatorii care nu sunt autentificați vor accesa formularul după ce au furnizat numărul comenzii din care face parte produsul reclamat, precum și adresa de e-mail. Un utilizator conectat o poate face cu ușurință direct din contul său, selectând comanda corespunzătoare din listă.

După selectarea produsului, selectați din listă tipul acțiunii (în acest caz: reclamație - produs nou), precum și motivul. După ce ați vizualizat indicațiile privind adresa de returnare a produsului reclamat, introduceți datele pentru rambursare și la final validați datele dvs. de contact și adresă. La final, trebuie doar să aprobați și să trimiteți formularul.

Important! Produsele trebuie trimise înapoi în ambalajul lor original (folie sau cutie, cu codurile de bare aferente) și cu etichetele de pe el intacte. Dacă nu îl aveți, imprimați, completați și puneți formularul de reclamație în coletul cu produsul reclamat.

Adresa de returnare:
Paxy – pentru magazinul born2be
Tel. 0723 604 128
Intravilan Arad, DN69 FN, VGP PARK (depozit FAN Courier)
loc. Arad,
jud. Arad, România

Atenţie! Coletele trimise cu plata la livrare (pe cheltuiala magazinului) nu vor fi acceptate!

Dacă nu puteți depune o reclamație online, imprimați, completați și împachetați formularul de returnare și trimiteți-l împreună cu produsul reclamat. Trimiteți pachetul la adresa de mai sus.
Important! Pentru a vă putea rambursa costurile de expediere în cazul unei reclamații acceptate, vă rugăm să trimiteți Departamentului de Relații Clienți fotografii sau o scanare a confirmării trimiterii coletului, unde se poate vedea cu ușurință suma plătită.
Nu există nicio limită a numărului de produse care pot fi înlocuite.
Returnarea
Produsele pot fi returnate în termen de 14 de zile de la data primirii comenzii.

Pentru a declara un retur, completați formularul online. De acest formular pot beneficia toți clienții care dețin un cont online înregistrat în magazinul nostru, dar și cei care nu dețin. Clienții înregistrați au acces la toată lista de comenzi efectuate, în vreme ce cei neînregistrați, după completarea adresei de e-mail și a numărului comenzii, vor vedea doar datele ei.

Selectați produsul pe care doriți să-l returnați, după care marcați pe listă tipul solicitării și motivul returului (nu e obligatoriu, însă vom fi recunoscători dacă îl furnizați). În cazul în care comanda a fost achitată la livrare, asigurați-vă că furnizați datele de cont necesare pentru a putea efectua rambursarea banilor. La sfârșit, aprobați returul.

Rețineți! Produsele trebuie trimise înapoi în ambalajul lor original (folie sau cutie, cu codurile de bare aferente) și cu etichetele de pe el intacte. Dacă nu îl aveți, imprimați, completați și puneți formularul de retur în coletul cu produsul pe care doriți să îl înapoiați. Acest lucru va ajuta la identificarea produsului returnat.

Adresa de returnare:
Paxy – pentru magazinul born2be
Tel. 0723 604 128
Intravilan Arad, DN69 FN, VGP PARK (depozit FAN Courier)
loc. Arad,
jud. Arad, România

Atenţie! born2be nu acceptă coletele trimise cu plata la destinatar(pe cheltuiala magazinului). Astfel de colete vor fi refuzate și returnate în mod automat clientului.

Magazinul va transfera clientului banii pentru retur în cont sau pe card în termen de 14 zile calendaristice de la primirea și acceptarea returului în depozitul din Polonia. Dacă returul a fost declarat online și coletul de retur a fost trimis fără întârziere (nu mai târziu de următoarea zi lucrătoare după înregistrarea online) la adresa din Arad, timpul de returnare a banilor va fi calculat din momentul înregistrării retragerii din contract. Pentru bunurile returnate ulterior următoarei zile lucrătoare (ce succede momentul retragerii din contract prin înregistrarea online a returului), termenul de returnare a banilor se calculează din momentul înregistrării și acceptării returului în depozitul vânzătorului din Polonia (Marysin). Dacă plata pentru comandă a fost realizată online, în avans, rambursarea banilor către client se va face automat, în același mod (pe cardul din care a fost achitată comanda). Dacă plata pentru comandă a fost realizată la curier (ramburs), clientul în mod obligatoriu trebuie să furnizeze un număr de cont (online, în momentul înregistrării returului sau pe formularul de retur, dacă nu va iniția returul online). În acest cont born2be va transfera echivalentul sumei cuvenite pentru retur (comisioanele bancare vor fi suportate de către born2be).
Nu există restricții, puteți returna câte produse doriți. Este suficient să le marcați pe formularul online sau pe formularul de retur. Nu este necesar sa adăugați motivul returului, însă indicarea lui ne va ajuta să îmbunătățim calitatea produselor și serviciilor noastre.
În acest moment, magazinul online born2be nu oferă retur gratuit de la adresa clientului la adresa depozitului partenerului nostru (FAN) din Arad.

Costul coletului de retur de la client la Arad îl suportă clientul, iar costul expedierii coletului din Arad la destinația finală (depozitul din Polonia), îl suportă born2be.

Recomandăm clienților trimiterea coletului prin curier (nu acceptăm coletele expediate prin Poșta Română, deoarece nu sunt livrate la adresa finală).

Alegerea firmei de curierat care să realizeze returul îi aparține clientului, însă e important de reținut că e obligatoriu să primească de la curier un AWB, care îi va permite urmărirea traseului coletului retur. Recomandăm păstrarea acestui document de expediere (AWB) până în momentul realizării returului.

Important: born2be nu acceptă coletele trimise cu plata la destinatar. Astfel de colete vor fi refuzate și returnate în mod automat clientului, care va trebui să achite taxele de transport pentru tur-retur.
born2be nu acceptă coletele trimise cu plata la destinatar. Astfel de colete vor fi refuzate și returnate în mod automat clientului, iar magazinul nostru nu va suporta astfel de costuri.
În situațiile excepționale, produsul poate fi returnat fără ambalajul original. În acest caz, pentru a identifica returnarea, tipăriți formularul de retur (care poate fi descărcat din contul clientului sau din e-mailul de confirmare a expedierii comenzii), completați-l și introduceți-l în colet.

De asemenea, pe site-ul nostru găsiți un formular-tip (îl puteți imprima sau transcrie manual).

Ambalajul nu trebuie să conțină coduri sau simboluri, mai ales dacă provine de la un alt produs cumpărat de pe born2be.com.ro
Coletul cu bunurile returnare trebuie expediat la adresa de mai jos:
Paxy – pentru magazinul born2be
Tel. 0723 604 128
Intravilan Arad, DN69 FN, VGP PARK (depozit FAN Courier)
loc. Arad,
jud. Arad, România
Da, clienții pot returna într-un singur colet produse din comenzi diferite, însă în acest caz este necesară imprimarea fiecărui formular primit cu comenzile respective, marcarea produselor returnate în formularul corespunzător fiecărui produs returnat și împachetarea formularelor împreună cu produsele.
14 zile calculate din momentul primirii coletului cu comanda.
Magazinul born2be.com.ro nu acceptă trimiterea coletelor înapoi după perioada de returnare.
Recomandăm folosirea formularului online. Nu este numai cea mai rapidă metodă, dar și evităm greșeli și probleme privind lizibilitatea scrisului. Dacă aveți cont, în fila „Comenzile mele”, identificați comanda și accesați panoul de returnări.

Dacă nu aveți un cont, conectați-vă la panoul de retur introducând adresa de e-mail utilizată în timpul plasării comenzii și numărul comenzii respective.

După ce accesați panoul, alegeți din listă produsele care vor fi returnate bifând căsuța dedicată fiecăruia, apoi selectați tipul de acțiune (Retur) și motivul (nu e obligatoriu, însă apreciem dacă ni-l oferiți). Dacă pachetul a fost achitat la livrare, furnizați numărul de cont în locul desemnat și asigurați-vă că datele introduse sunt corecte. Dacă ați achitat comanda prin PayU, banii pentru retur vor fi trimiși în contul dvs. tot prin intermediul PayU. La final, tot ce mai trebuie să faceți este să aprobați returnarea și să urmați instrucțiunile de împachetare și expediere (pe care le veți primi și în e-mailul de confirmare a înregistrării declarației de retur).

Dacă nu puteți sau nu doriți să înregistrați returul online, vă rugăm să utilizați formularul de retur tip document imprimat și completat. Puteți să-l descărcați din contul clientului sau din e-mailul trimis ca și confirmare a expedierii comenzii. Identificați produsul pe formular și marcați motivul returnării cu o bifă (nu este necesar sa adăugați motivul returului, însă indicarea lui ne va ajuta să îmbunătățim calitatea produselor și serviciilor noastre). De asemenea, puteți utiliza un exemplu de formular disponibil pe website-ul nostru (în acest caz, imprimați-l sau transcrieți-l manual). La final, vă rugăm să semnați lizibil documentul și să-l puneți în coletul dumneavoastră de retur.
Fiecare client primește formularul de retur atașat e-mailului trimis de born2be cu notificarea de predare a coletului conținând comanda către firma de curierat. De asemenea, clienții cu cont îl pot descărca direct din detaliile comenzii respective. Pe site-ul web al magazinului sunt disponibile pentru descărcare și imprimare și formulare – tip de returnare sau reclamație (în secțiunea dedicată Returnării sau Reclamației).
Ne pasă de mediul înconjurător, motiv pentru care am decis să reducem utilizarea hârtiei. De altfel, din ce în ce mai multe firme renunță la imprimarea și trimiterea documentelor de acest tip în colete, motivate de dorința de a diminua emisiunea de gaze și impactul negativ al acestei practici asupra planetei noastre. Bineînțeles, punem la dispoziția clienților factura și formularul de retur în formă online (mail, cont client sau formular tip de descărcat de pe website).
Orice client autentificat poate verifica ușor starea returnării în contul său (secțiunea Retururile mele). De asemenea, puteți verifica starea expedierii returului, prin intermediul site-ului web al curierului cu care ați trimis coletul. Este suficient să introduceți numărul conosamentului (AWB) pe pagina sa (de obicei se află sub codul de bare). De îndată ce vom efectua transferul banilor în contul dvs., vă vom informa prin e-mail.
În decurs de 14 zile calendaristice, calculate de la data înregistrării și acceptării returului în depozitul nostru, magazinul born2be va returna banii.
Dacă plata pentru comandă a fost realizată online, în avans, suma aferentă returului va fi rambursată clientului în același mod în care a fost efectuată plata (pe cardul din care a fost achitată comanda). Dacă plata pentru comandă a fost realizată la curier, clientul în mod obligatoriu trebuie să indice un număr de cont (online, în momentul înregistrării returului sau mai jos, dacă nu va folosi formularul online). În acest cont born2be va transfera echivalentul sumei cuvenite pentru retur (comisioanele bancare vor fi suportate de către born2be).
Nu este posibil. Conform prevederilor OUG nr. 34/2014, born2be are dreptul de a refuza returul, în cazul în care produsele sunt deteriorate sau prezintă semne de utilizare sau curățare, precum și de a nu accepta, din motive de igienă, returul produselor de tip: costum de baie, lenjerie intimă, măști de protecție a feței, ciorapi, colanți, ș.a.m.d., (Art 16 Lit. e) din OUG nr. 34/2014).
În această situație, aveți dreptul de a depune o reclamație. Recomandăm forma online. Dacă nu doriți sau nu puteți reclama online, atunci folosiți forma clasică (imprimați, completați și trimiteți formularul de reclamare împreună cu produsul reclamat). Toate detaliile sunt descrise în secțiunea dedicată de pe website-ul magazinului: Reclamație - Produs nou

Dacă vă interesează înlocuirea produsului cu unul nou, fără defecte, vă rugăm să informați Departamentul nostru de Relații Clienți (info@born2be.com.ro)!
În cazul unei renunțări complete la contract (clientul returnează toate produsele achiziționate), în același timp cu echivalentul produselor returnate, clientul va primi și echivalentul celei mai ieftine forme de livrare disponibilă în magazinul born2be la momentul în care a plasată comanda. Dacă pentru comanda respectivă livrarea a fost (sau putea fi gratuită) sau în cazul unei renunțări parțiale la contract, costurile legate de livrare nu vor fi returnate.
Desigur. Un retur deja declarat poate fi anulat direct din panou, în secțiunea Retururile mele (pentru clienții conectați) sau accesând panoul direct din e-mailul primit ca și confirmare a depunerii reclamației prin linkul „Gestionați declarația” (toți clienții au această posibilitate).
Modificarea unui declarații de retur deja depuse nu este posibilă: mai întâi trebuie să anulați declarația activă și să înregistrați alta nouă.
Reclamații
Clientul care are cont born2be și a fost autentificat în momentul plasării comenzii, poate depune o reclamație direct din contul clientului. Este suficient să alegeți comanda corespunzătoare din listă. După alegerea produsului, selectați tipul cererii și motivul reclamației din lista derulantă, apoi atașați 3 fotografii ale produsului. Dimensiunea maximă a unei singure imagini este de 5 MB.

Dacă reclamația se referă la încălțăminte, vă rugăm să ne trimiteți o fotografie a tălpii, una a defectului, precum și o fotografie care să prezinte produsul în întregime; dacă reclamația se referă la îmbrăcăminte, vă rugăm să ne trimiteți două imagini care să prezinte defectul, precum și o fotografie care să prezinte produsul în întregime.

Pe baza imaginilor trimise, Departamentul nostru de Reclamații va analiza declarația dvs. și vă va informa prin e-mail cu privire la pașii următori.

Dacă doriți să reclamați un produs utilizat și nu aveți cont în magazinul nostru, puteți declara reclamația trimițând un e-mail la adresa: info@born2be.com.ro Atașați formularul de retur completat precum și o fotografie a tălpii, una a defectului și o fotografie care să prezinte produsul în întregime (pentru încălțăminte), respectiv două imagini care să prezinte defectul și o fotografie care să prezinte produsul în întregime (pentru îmbrăcăminte). Mesajul e-mail nu poate depăși 20 MB. Declarația va fi analizată de către Departamentul nostru de Reclamații, care vă va informa prin e-mail cu privire la pașii următori.
Ocazional se poate întâmpla ca produsul primit să aibă un defect sau să fie neconform cu comanda. În acest caz, aveți dreptul la reclamarea acestui produs. Puteți solicita returnarea sumei plătite pentru achiziționarea lui sau înlocuirea produsului cu unul fără defect sau conform cu comanda. Înlocuirea produsului defect cu unul nou se poate realiza doar pe baza returnării produsului reclamat (magazinul urmând a vă returna întotdeauna contravaloarea acestuia), fără a fi folosit, în formă intactă (așa cum l-ați primit de la noi), urmată apoi de plasarea separată a unei noi comenzi pentru produsul dorit, aceasta urmând a fi achitată și procesată în aceleași condiții ca orice comandă nouă. Dacă ați primit un produs nou ce prezintă defecte, vă încurajăm să luați imediat legătura cu Departamentului de Relații Clienți și să ne expediați un e-mail cu fotografii ale defectului, o fotografie a produsului în întregime, precum și o fotografie a tălpii (în cazul încălțămintei) la adresa info@born2be.com.ro urmând a vă ghida în cel mai scurt timp cu privire la următorii pași de parcurs.

Dacă vă interesează înlocuirea produsului cu unul nou, fără defecte, vă rugăm să informați Departamentul nostru de Relații Clienți (info@born2be.com.ro).

Pentru a reclama produsul nou folosiți formularul online.

Utilizatorii care nu sunt autentificați, vor accesa formularul după ce și-au furnizat numărul comenzii și adresa de e-mail. Un utilizator autentificat poate face acest lucru cu ușurință direct din contul său, selectând comanda corespunzătoare din listă.

După alegerea produsului din comandă, selectați din listă tipul cererii (în acest caz: reclamație - produs nou) și motivul. Apoi introduceți datele pentru rambursare și validați datele personale și de adresă. La final, este suficient să trimiteți formularul de reclamație. Recomandăm să citiți cu atenție informațiile privind pașii următori prezentați imediat după trimiterea reclamației (care sunt incluse și în e-mailul cu confirmarea declarației ce îl trimite born2be).

Important! Produsele trebuie trimise în ambalajul lor original ; dacă nu îl aveți, imprimați, completați și puneți formularul de reclamație în coletul cu produsul reclamat.

Adresa la care trebuie trimise produsele reclamate este:
Paxy – pentru magazinul born2be
Tel. 0723 604 128
Intravilan Arad, DN69 FN, VGP PARK (depozit FAN Courier)
loc. Arad,
jud. Arad, România

Atenţie! Coletele trimise cu plată ramburs (pe cheltuiala magazinului) nu vor fi acceptate!
- dimensiunea maximă a unei singure imagini este de 5 MB;
- dacă reclamația se referă la încălțăminte, vă rugăm să ne trimiteți o fotografie a tălpii, una a defectului, precum și o fotografie care să prezinte produsul în întregime;
- dacă reclamația se referă la îmbrăcăminte, vă rugăm să ne trimiteți două imagini care să prezinte defectul, precum și o fotografie care să prezinte produsul în întregime;
- în cazul declarării reclamației prin e-mail, mesajul nu poate depăși în total 20 de MB.
Formularul de reclamație nu este necesar în cazul unei reclamații online.

Excepții:
- dacă reclamați un produs nou și nu aveți ambalajul original al produsului, atunci trebuie să îl descărcați, imprimați, completați și trimite împreună cu produsul reclamat;
- dacă reclamați un produs folosit prin e-mail, atunci este necesar să atașați la acest mesaj e-mail, alături de fotografiile defectului, și formularul de reclamație completat.

Formularul de returnare joacă și rol de formular de reclamare, deci este suficient să îl descărcați din contul clientului sau din e-mailul primit cu informația privind trimiterea comenzii de către born2be. De asemenea, puteți folosi și un formular-tip disponibil pe website-ul nostru.
Veți primi de la noi un e-mail cu informații privind reclamația aprobată, și încă unul care va confirma ordinul de transfer către contul dvs. În plus, dacă aveți un cont în magazinul nostru, puteți verifica oricând starea reclamației direct în fila ”Retururile mele” din contul dvs. Dacă nu ați primit niciun mesaj, vă rugăm să contactați Departamentul de Relații Clienți.
Rambursarea se va face în termen de maximum 14 zile calendaristice de la data examinării și acceptării reclamației.
În cazul unei reclamații cu privire la un produs nou, decizia privind plângerea clientului nu este luată până în momentul în care pachetul cu produsul reclamat nu este livrat la depozitul nostru din Polonia (Departamentul de Reclamații trebuie să examineze, mai întâi, produsul).
Dacă reclamația va fi acceptată, clientul este informat prin sms și e-mail.

În cazul produselor folosite, după primirea plângerii, Departamentul pentru reclamații poate decide să vă solicite trimiterea de fotografii suplimentare sau expedierea către noi a produselor reclamate.
În cazul unei reclamații aprobate, magazinul rambursează costurile clientului pentru produs, livrare și expediere. Rambursarea costurilor de livrare nu va fi realizată în cazuri excepționale, de genul: clientul a beneficiat de retur gratuit (pe cheltuiala magazinului) sau magazinul nu a solicitat clientului trimiterea produsului.

Deoarece clientul trimite coletul cu produsul reclamat pe cheltuiala sa, în mod obligatoriu trebuie să trimită magazinului born2be și o confirmare de expediere a pachetului, unde costul expedierii să fie vizibil, sub formă de fotografie, la adresa de e-mail info@born2be.com.ro, iar în titul e-mailului să fie trecut numărul comenzii.

Coletul trebuie trimis înapoi de pe teritoriul României. Rambursarea maximă pentru transportul plătit de dvs. este de 25 de lei.
Bineînțeles. Reclamația declarată poate fi anulată direct din panoul de retururi și reclamații, din fila ”Retururile mele” sau trecând la panou direct din e-mailul primit ca și confirmare a depunerii declarației.
Modificarea unei reclamații declarate se poate efectua doar prin anularea solicitării depuse și înregistrarea unei noi reclamații.
Contact
Departamentul de Relații Clienți vă stă la dispoziție de luni până vineri între orele 9:00 do 17:00, cu excepția sărbătorilor legale.
Cu Departamentul de Relații Clienți puteți lua legătura:
- prin intermediul formularului de contact disponibil pe pagina: https://born2be.com.ro/contact
- prin e-mail la adresa info@born2be.com.ro
- telefonic, la numărul: +40 373 769 145
- prin intermediul profilelor noastre de Social Media (Facebook - https://www.facebook.com/born2beromania și Instagram - https://www.instagram.com/born2be.com.ro/)

Angajații noștri vă stau la dispoziție de luni până vineri între orele 9:00 do 17:00, cu excepția sărbătorilor legale.
În probleme urgente, vă recomandăm să ne contactați prin telefon, deoarece este cel mai rapid canal de contact. Încercăm să trimitem e-mailuri în mod continuu, dar în perioadele de trafic ridicat pot exista întârzieri cu privire la răspunsurile prin e-mail.
Contul born2be
Un cont pe site-ul nostru oferă mai multe oportunități pentru clienții noștri. Un client care are un cont pe site poate verifica istoricul comenzilor, retururilor și reclamațiilor sale, precum și statusul lor. Contul vă permite, de asemenea, să vă gestionați consimțămintele și abonamentele ca parte a procesului de abonare la Newsletter sau Programul de Fidelitate born2be Club. Un client înregistrat are opțiunea de a furniza date cu privire la adresă, care vor fi încărcate imediat ca date de comandă la plasarea unei comenzi, ceea ce economisește timp și accelerează comanda.

În plus, coșul clientului autentificat este stocat pe toate dispozitivele pe care este conectat, iar produsele adăugate pe lista de favorite sunt salvate până când sunt șterse. Rețineți faptul că produsele din coș nu sunt rezervate, așa că vă încurajăm să plasați o comandă pentru a primi cu siguranță produsele care vă interesează.
O comandă poate fi plasată și fără înregistrarea și crearea unui cont în magazin. Toate comenzile, indiferent că sunt de la clienți autentificați sau clienți fără cont - sunt tratate la fel și sunt procesate și realizate în ordine cronologică.
Vă puteți înregistra în magazinul nostru aici: https://born2be.com.ro/register

Trebuie să furnizați datele cerute, precum și să acceptați Termenii si condițiile magazinului, Politica Cookies, precum și informațiile despre prelucrarea datelor personale.
Deschiderea și utilizarea unui cont pe site-ul nostru este complet gratuită.
Vă puteți schimba parola după ce v-ați autentificat pe site-ul nostru, direct din contul dvs., din fila „Datele mele” (https://born2be.com.ro/my_profile). Dacă ați uitat parola, o puteți recupera cu ajutorul https://born2be.com.ro/recover_password

Introduceți adresa de e-mail utilizată în timpul înregistrării, apoi setați o nouă parolă urmând link-ul care va fi trimis pe e-mail.
Datele din cont pot fi schimbate de către dumneavoastră, utilizând opțiunea disponibilă după autentificare. Selectați ”Contul meu” și mergeți la secțiunea ”Datele mele”, unde puteți schimba datele dvs. de bază. Pentru a vă schimba adresa de livrare, mergeți la secțiunea ”Adresele mele”.
Puteți să vă recuperați parola aici: https://born2be.com.ro/recover_password

Introduceți adresa de e-mail utilizată în timpul înregistrării, apoi setați o nouă parolă urmând link-ul care va fi trimis pe e-mail.
Există posibilitatea de a vă șterge singur(ă) contul, fără ajutorul nostru. Mai întâi, este necesar ca să autentificați (conectați la contul dvs. din magazin), apoi să mergeți la fila ”Abonamente și Consimțăminte" (https://born2be.com.ro/my_subscription). Aici puteți retrage (deselecta) acceptarea Termenilor și condițiilor magazinului, ceea ce va echivala cu ștergerea contului dvs. din magazinul nostru.
Serviciul Newsletter
Înscrierea la serviciul nostru de Newsletter aduce multe avantaje. Clienții înregistrați la Newsletter primesc coduri speciale de reducere, sunt primii care află despre noi promoții pe site, ceea ce le conferă prioritate în rezervarea produselor prin plasarea unei comenzi.

În plus, după înscrierea la Newsletter, clientul primește un cod de reducere pentru întreaga comandă, fără dată de expirare sau valoare minimă a comenzii și care poate fi utilizat și pentru a achiziționa produse din noua colecție.
Newsletterul este trimis de fiecare dată când se apropie o campanie promoțională, nu mai des de 1-2 ori pe săptămână.
Vă puteți înscrie la newsletter aici: https://born2be.com.ro/newsletter/sign-in Trebuie să indicați o adresă de e-mail și opțional un număr de telefon, iar apoi să acceptați Termenii și condițiile serviciului Newsletter. După înregistrarea la Newsletter, magazinul born2be vă va trimite un e-mail unde trebuie să vă confirmați abonarea făcând clic pe: "CONFIRM ÎNSCRIEREA".

După efectuarea acțiunilor menționate mai sus, vă va fi trimis un alt e-mail cu un cod de reducere individual.
Pentru a confirma înscrierea, apăsați butonul cu textul „CONFIRM ÎNSCRIEREA” din e-mailul trimis imediat după salvare. După finalizarea acțiunii menționate mai sus, un alt mesaj de e-mail cu un cod de reducere individual va fi trimis în următoarele câteva minute (rareori poate dura până la 24 de ore, din diverse pricini legate de operatorii folosiți). Mesajele pot ajunge în următoarele cataloage din căsuța dvs. poștală: notificări, oferte sau spam. Verificați cu atenție.
Codul pentru înscrierea la Newsletter este unic și nu depinde de suma comenzii. Vă rugăm să îl introduceți în sumarul coșului în câmpul ”Cod promotional” și să salvați, iar prețul va scădea. Înainte de a cumpăra, asigurați-vă că acest cod poate fi combinat cu promoțiile curente de pe born2be.com.ro. Informații detaliate privind promoțiile curente găsiți aici: http://born2be.com.ro/termenii-si-conditiile-promotiilor
Înainte de a cumpăra, asigurați-vă că acest cod poate fi combinat cu promoțiile curente de pe born2be.com.ro. Informații detaliate privind promoțiile curente găsiți aici: http://born2be.com.ro/termenii-si-conditiile-promotiilor

Codul de reducere, primit ca urmare a înscrierii la Newsletter, nu are termen de expirare (este valabil pe o perioadă nedeterminată).
În această situație, în primul rând verificați dacă adresa e-mail este corectă, iar în al doilea rând verificați alte fișiere (cataloage) din căsuța dvs. privată de e-mail: spam, oferte, notificări. Dacă niciuna dintre aceste soluții nu vă ajută, vă rugăm să contactați Departamentul de Relații Clienți.
În astfel de situații, vă rugăm să încercați să găsiți mesajul introducând cuvântul born2be în motorul de căutare al poștei electronice, de asemenea, să verificați SPAM-ul. Dacă mesajul încă nu ajunge la adresa dvs. de e-mail, cel mai bine este să contactați Departamentul de Relații Clienți în zilele lucrătoare, între orele 9:00 și 17:00.
Este posibil ca mesajul e-mail să fi fost livrat în alt catalog din mailul dvs., cum ar fi Spam sau Oferte. De asemenea, în cazuri rare, primirea lui poate dura până la 24 de ore din momentul confirmării abonării. Vă rugăm să îl căutați în căsuța dvs. de e-mail după numele magazinului nostru. Dacă au trecut 24 de ore și nu a venit/nu ați găsit codul, vă rugăm să contactați Departamentul de Relații Clienți. Consultantul va verifica dacă adresa de e-mail dată este inclusă în baza de date a Newsletter-ului.
În cazul în care codul de reducere nu este vizibil în mesaj, probabil că e-mailul blochează afișarea imaginilor din mesajele magazinului nostru. În partea de sus a mesajului ar trebui să existe astfel de informații privind blocarea imaginilor.

În acest caz, vă rugăm să selectați „Întotdeauna arată imaginile de la acest expeditor”, ceea ce va avea ca efect afișarea textului mesajului și a codului de reducere.

În cazul unor probleme suplimentare cu citirea mesajului, vă rugăm să contactați Departamentul de Relații Clienți.
În cazul în care doriți să renunțați la Newsletter, faceți clic pe link-ul de sub imaginea cu oferta trimisă prin e-mail, link ce poartă numele ”Dacă nu doriți să primiți în continuare mesaje din partea noastră, faceți click pe: dezabonați-vă.”. Pentru clienții autentificați, am pregătit o opțiune de dezabonare direct din contul clientului. Accesați secțiunea ”Abonamente și consimțăminte”, deselectați consimțământul pentru serviciul de Newsletter și faceți clic pe butonul ”Salvați”, ceea ce va salva modificările, iar abonamentul dvs. la Newsletter va fi anulat.
Promoții, reduceri, concursuri
Codurile de reducere sunt afișate împreună cu promoțiile de pe banner-ul principal al site-ului nostru. În plus, codul poate fi obținut ca parte a unei campanii de marketing sau prin înscrierea la Newsletter-ul nostru. Codurile pentru promoțiile active sunt, de asemenea, disponibile în partea de jos a site-ului, mai exact în Termenii și condițiile promoțiilor și în fila dedicată, numită „Coduri promoționale” https://born2be.com.ro/coduri-promotionale
Folosiți atât codurile de reducere, cât și voucherele, introducându-le în sumarul coșului, mai exact în câmpul ”Cod promotional”.

Apoi faceți clic pe „Salvați” și reducerea este aplicată la comandă cu succes.
Codul de promoțional poate fi utilizat pentru comenzile telefonice, este suficient să transmiteți consultantului codul promoțional pe care doriți să-l utilizați.
În acest caz, vă rugăm să contactați de urgență Departamentul de Relații Clienți (telefon), înainte ca pachetul cu comanda să fie predat firmei de curierat de către depozitul nostru. Trebuie să indicați numărul comenzii și codul de reducere, apoi consultanții noștri vor adăuga reducerea la comanda dvs.
În astfel de cazuri, este întotdeauna bine să verificați Termenii și condițiile promoțiilor disponibile, care se găsesc în partea de jos a paginii. Există posibiltatea ca acel cod promoțional să fi expirat și să nu mai fie activ. De asemenea, merită să verificați dacă codul respectiv este valid pentru o anumită categorie de produse. De asemenea, trebuie să verificați corectitudinea codului introdus și valoarea minimă a comenzii la care funcționează acel cod promoțional. Dacă promoția este activă și codul tot nu se activează, vă rugăm să contactați Departamentul de Relații Clienți.
Dacă pe site-ul magazinului codul promoțional este încă activ, îl puteți folosi din nou. Cu toate acestea, dacă promoția s-a încheiat, puteți utiliza opțiunea de schimb (pentru a beneficia de prețul anterior).

În acest caz, contactați Departamentul de Relații Clienți, de luni până vineri, de la 9:00 la 17:00. Dacă produsele vor fi încă în stoc, consultanții vor plasa o nouă comandă și vor ajusta prețul în conformitate cu prețul anterior de achiziție al produsului returnat.
Toate condițiile de utilizare a promoției (valabilitate, combinarea ei cu alte promoții etc.) pot fi găsite pe site-ul nostru, la linkul: http://born2be.com.ro/termenii-si-conditiile-promotiilor
Toate condițiile de utilizare a promoției sunt cuprinse în Termenii și Condițiile promoțiilor și sunt disponibile sub link-ul: http://born2be.com.ro/termenii-si-conditiile-promotiilor

În cazul anumitor promoții, Termenii și Condițiile precum și informații despre promoțiile actuale se găsesc în coș.
Dacă Termenii și Condițiile unei anumite promoții confirmă că promoția se poate combina cu reducerea oferită de codul primit pentru abonarea la Newsletter, atunci puteți profita atât de promoție, cât și de reducere. Condițiile sunt indicate în Termeni și Condiții, prevederi pe care le găsiți sub link-ul: http://born2be.com.ro/termenii-si-conditiile-promotiilor
Durata promoției este disponibilă în Termenii și Condițiile promoției respective: http://born2be.com.ro/termenii-si-conditiile-promotiilor În plus, pentru unele promoții, durata lor este afișată pe bannerul principal cu promoția.
Condițiile de utilizare a concursurilor noastre sunt de obicei furnizate prin intermediul rețelelor sociale (Facebook, Instagram etc.). Site-ul born2be.com.ro oferă doar informații despre promoții. În lipsa informațiilor, vă rugăm să trimiteți un mesaj privat prin intermediul Facebook/Instagram.
Magazinul nu folosește numerar în activitățile sale, deci voucherele și codurile promoționale pot fi utilizate numai la comenzi. Nu pot fi schimbate în numerar.
Tehnice
Vă puteți înregistra în magazinul nostru aici: https://born2be.com.ro/register

Trebuie să furnizați datele necesare și să acceptați Termenii și Condițiile magazinului, precum și Politica Cookies și informațiile despre prelucrarea datelor personale.
În astfel de situații, cel mai bine este să salvați problema (de exemplu, să faceți o captură de ecran cu problema apărută) și apoi să o trimiteți la Departamentul de Relații Clienți la info@born2be.com.ro. După citirea mesajului, vom încerca să rezolvăm problema, trimițându-vă instrucțiunile adecvate.

În caz de urgență, vă rugăm să contactați linia de asistență telefonică la +40 373 769 145 în zilele lucrătoare de luni până vineri, de la 9:00 la 17:00 (cu excepția sărbătorilor legale).
Vă puteți recupera parola aici: https://born2be.com.ro/recover_password

Introduceți adresa de e-mail utilizată în timpul înregistrării, apoi setați o nouă parolă din link-ul care va fi trimis în e-mail.
Dacă tranzacția nu este confirmată de PayU (caz în care primiți de la ei un e-mail de confirmare), atunci plata nu este realizată, iar comanda nu va fi acceptată pentru procesare de către born2be. Pentru a ușura realizarea unei noi comenzi, vă vom păstra coșul de cumpărături până când închideți browserul. Dacă mergeți la el, veți putea plasa din nou o comandă (atenție la datele introduse) sau puteți alege o altă metodă de plată(ramburs). Dacă doriți totuși să plătiți doar online și problema persistă, contactați PayU aici: https://romania.payu.com/ajutor/
În cazul unei probleme cu plasarea comenzii, vă rugăm să încercați să cumpărați din nou (coșul este salvat, dacă nu schimbați browserul). Atenție la datele introduse. Dacă tot nu reușiți, schimbați metoda de plată (alegeți ramburs). În cazul unor probleme suplimentare, vă rugăm să contactați Departamentul de Relații Clienți prin telefon: +40 373 769 145, prin e-mail la info@born2be.com.ro sau prin intermediul formularului de contact de pe site-ul nostru.
În astfel de situații, vă rugăm să ne informați prin e-mail, atașând o poză cu problema apărută. Ca răspuns, vom încerca să oferim sfaturi care să vă ajute la rezolvarea problemei. Adresa de e-mail este: info@born2be.com.ro
Produse
Magazinul vinde doar online, nu are magazin staționar, deci nu este posibil să încercați produsele înainte de a plasa comanda. Cu toate acestea, vă amintim că orice produs neadecvat din cauza mărimii, poate fi returnat în termen de 14 zile de la primirea coletului.
Dacă mărimea prezentată pe site, de exemplu pentru încălțăminte, începe cu 36 și se termină cu 41, înseamnă că modelul dat a fost produs numai în aceste mărimi și nu există posibilitatea să se obțină o mărime mai mică sau mai mare.
Website-ul nostru oferă o funcție de notificare a disponibilității produsului, datorită căreia informațiile vor fi trimise la adresa dvs. de e-mail imediat după apariția mărimii selectate.

Pentru a primi o notificare cu privire la disponibilitatea produsului, vă rugăm să mergeți pe pagina de prezentare a produsului și să faceți clic pe mărime dorită (indisponibilă). Se va afișa o fereastră unde veți introduce o adresă de e-mail apoi veți confirma dând clic pe „Anunțați-mă când revin”. O notificare va fi trimisă la adresa de e-mail specificată atunci când mărimea apare pe web site-ul nostru.
Mărimea trebuie întotdeauna aleasă verificând tabelul de mărimi de pe site. Înainte de a cumpăra, comparați dimensiunile încălțămintei/îmbrăcămintei (cum ar fi lungimea piciorului, lungimea branțului, lățimea taliei, circumferința bustului etc.) disponibile pe pagina produsului respectiv cu dimensiunile dvs. individuale. Acest lucru va permite ca produsul să fie corect ales în ceea ce privește mărimea.
Dimensiunile produselor sunt prezentate în tabelul de mărimi disponibil pe site (faceți clic pe ”Tabelul cu mărimi” și se va deschide secțiunea dedicată). Tabelul cu mărimi este prezent direct pe pagina de prezentare a produsului, în partea de jos a ei.
Dacă sunteți interesat de un parametru în afara tabelului, vă rugăm să trimiteți un e-mail cu codul produsului și mărimea potrivită la adresa de e-mail info@born2be.com.ro. Un angajat al Departamentului de Măsurare va verifica produsul, iar Departamentul de Relații Clienți va trimite dimensiunile dorite ca răspuns la mesajul trimis.
GDPR
Toate consimțămintele de marketing pot fi retrase de la nivelul contului în secțiunea Abonamente și Consimțăminte. Pentru aceasta, trebuie să deselectați toate căsuțele necesare și să salvați modificările.

Pentru utilizatorii neînregistrați, pentru a vă dezabona de la Newsletter, faceți clic pe linkul de sub imaginea ofertei trimise în e-mail, link ce poartă denumirea de ”Dacă nu doriți să primiți în continuare mesaje din partea noastră, faceți click pe: dezabonați-vă.”.

Pentru a primi un link de editare a abonamentelor și a consimțămintelor de marketing salvate, puteți folosi și linkul: https://born2be.com.ro/newsletter/send-link După ce ați introdus adresa de e-mail și ați confirmat făcând clic pe „Trimiteți linkul pentru editare”, veți primi un e-mail, care conține un link către abonamentul consimțămintelor, unde puteți modifica.

În cazul retragerii altor consimțăminte decât cele de marketing, vă rugăm să trimiteți un e-mail cu o cerere de retragere a consimțământului la adresa noastră de e-mail info@born2be.com.ro
Pentru a vă dezabona de la serviciul de Newsletter, faceți clic pe linkul de sub imagine cu oferta trimisă în e-mail, numit ”Dacă nu doriți să primiți în continuare mesaje din partea noastră, faceți click pe: dezabonați-vă.”. Pentru clienții autentificați, am pregătit o opțiune de dezabonare direct în contul clientului. Accesați secțiunea ”Abonamente și consimțăminte”, deselectați consimțământul pentru utilizarea serviciului de newsletter și faceți clic pe butonul ”Salvați”, iar apoi abonamentul va fi anulat din cont.
Există posibilitatea de a vă șterge singur(ă) contul. Primul pas este să vă conectați la site-ul nostru, iar următorul pas este să mergeți în secțiunea „Abonamente și Consimțăminte” (https://born2be.com.ro/my_subscription) unde este suficient să retrageți (debifați) acceptul Termenilor și condițiilor magazinului, ceea ce va duce la ștergerea completă a contului dvs. din magazinul born2be.
Pentru a vă exercita dreptul de a fi uitat, adică de a șterge datele din bazele noastre de date, vă rugăm să trimiteți un e-mail la info@born2be.com.ro cu o cerere de încetare a prelucrării datelor dvs. După finalizarea tuturor activităților legate de ștergerea datelor, consultantul va trimite confirmarea ștergerii datelor din toate bazele de date.
Programul de fidelitate born2be Club
Programul de fidelitate born2be Club este un program dedicat tuturor clienților magazinului.

Condiția pentru aderarea la program o reprezintă deținerea unui cont de client în magazinul born2be și acceptarea Termenilor și condițiilor Programului de fidelitate born2be Club.

După înscrierea în acest program, veți primi puncte cadou pentru aderare și puncte pentru achiziții în magazinul nostru. Puteți utiliza punctele colectate pentru a acoperi maximum 50% din valoarea comenzii.

Participanții programului au beneficii suplimentare sub formă de oferte și prețuri speciale, prioritate în achiziționarea colecțiilor exclusive, participarea la evenimente speciale și acțiuni dedicate exclusiv membrilor clubului.
Condiția pentru participarea la acest program este de a avea un cont de client în magazinul born2be. Utilizatorii înregistrați se pot alătura programului editând consimțămintele în fila „Abonamente și Consimțăminte” din contul lor sau selectând consimțământul corespunzător folosind opțiunea de înscriere prezentată pe pagina produsului, lângă un anumit produs. Clienții, care nu au deja un cont, se pot alătura programului de loialitate în timpul înregistrării contului selectând consimțământul corespunzător (acceptarea Termenilor și condițiilor Programului de fidelitate born2be Club). Înregistrarea unui cont și abonarea la program se poate face la: https://born2be.com.ro/register
Am creat programul cu gândul la clienții fideli ai magazinului nostru, pentru a-i recompensa pentru loialitatea lor. 5% din valoarea achiziției va reveni la ei, sub formă de puncte pe care le pot folosi mai apoi ca să reducă viitoarea comandă, iar mulțumită acestui fapt vor obține următoarele produse și mai ieftin.

Programul born2be Club oferă noi beneficii rezervate exclusiv membrilor clubului. Oferte speciale și prețuri, prioritate în achiziționarea colecțiilor exclusive, participarea la evenimente și acțiuni dedicate vă vor fi la îndemână.

Nu ezitați. Alăturați-vă programului de fidelitate și obțineți și mai mult!!
Veți primi puncte pentru:
- aderarea la program, 100 pct,
- cumpărături în magazinul born2be: fiecare 1 leu cheltuit este echivalentul a 1 punct (valoarea achizițiilor este calculată fără costurile de livrare sau reducerea rezultată din utilizarea unui cod de promoțional, a bonurilor sau a punctelor acumulate, doar valoarea finală a produselor din coș fiind luată în considerare pentru acordarea punctelor).
5% din valoarea produselor achiziționate vă vor fi returnate sub formă de puncte, care vor fi utilizate pentru următoarea comandă. Puteți folosi câte puncte doriți, iar punctele pot acoperi maximum 50% din valoarea comenzii. Exemplu: 200 de puncte acumulate vor reduce valoarea unei noi comenzi cu 10 lei.
În momentul achiziției, numărul specificat de puncte este blocat până la plata sau anularea comenzii. În cazul unor probleme de plată, în funcție de situație, punctele pot fi blocate pentru o perioadă de la câteva minute până la câteva ore (când rezervarea va fi anulată și punctele vor fi returnate în cont ca active). Indiferent de metoda de plată aleasă, dacă aveți cont, pentru a debloca imediat punctele, este suficient să mergeți la fila Comenzile mele și din detaliile comenzii să anulați comanda unde sunt punctele blocate. Atunci punctele revin în cont și le puteți folosi pentru a plasa o nouă comandă. Însă această operațiune trebuie făcută în maximum 10 minute de la plasarea comenzii. În cazul în care aveți îndoieli, vă rugăm să contactați Departamentul de Relații Clienți.
Nu, punctele nu se pierd: vor fi returnate în contul dvs. de client după înregistrarea returnării.

Data de expirare a punctelor pentru produsul returnat depinde de data cumpărării. Dacă:
1)în momentul cumpărării, punctele aveau o dată de expirare mai mică de 30 de zile, atunci: - punctele pentru produsul returnat vor fi activate în cont cu noua dată de expirare: 30 de zile de la momentul aprobării returului, - vor fi vizibile în cont ca „Puncte care vor expira în termen de 30 de zile".
2)la momentul cumpărării, punctele aveau o dată de expirare de 30 de zile sau mai mult, atunci: - după revenirea în cont, punctele vor păstra valabilitatea avută în ziua comenzii, - vor fi vizibile în cont în fila „Toate punctele active”.

Regula calculării punctelor datorate pentru produsul returnat se bazează pe următoarea formulă:
X = (Y/Z)*W, unde:


X este valoarea reducerii pentru un anumit articol de pe factură, Y este prețul curent al unui anumit articol de pe factură, Z este suma prețurilor curente ale tuturor articolelor de pe factură, excluzând costurile de livrare, W este suma punctelor utilizate.

Mai multe detalii privind condițiile puteți citi în Termenii și condițiile Programului de fidelitate born2be Club.
Punctele acumulate sunt valabile timp de 6 luni din momentul obținerii lor (adică din momentul în care au fost activate în contul dvs.).
Puteți folosi oricând punctele acumulate. Dacă doriți să plătiți o parte a comenzii cu puncte colectate, introduceți suma de puncte dorită în coș, în câmpul dedicat: ”Utilizați puncta”, apoi faceți clic pe ”Salvați”. Punctele pot acoperi maximum 50% din valoarea comenzii. Dacă aveți cod promoțional, îl puteți adăuga înainte de a introduce puncte.
Participarea la programul de fidelitate born2be Club este complet gratuită. Este o formă de a mulțumi clienților noștri pentru încrederea acordată.
Soldul punctelor poate fi verificat în contul clientului în fila „Punctele mele”. Punctele active, care pot fi utilizate, sunt afișate în fila „Toate punctele active”.
După plasarea comenzii, punctele pentru produsele achiziționate vor fi afișate în fila „Puncte care așteaptă să fie verificate”. Dacă timpul de returnare a mărfii (calculând inclusiv perioada de livrare și procesare a unui eventual retur declarat în ultima zi admisă) a expirat și ați păstrat toate produsele, punctele în așteptare vor fi adăugate la soldul principal și vor fi afișate în secțiunea „Toate punctele active”. Cu toate acestea, dacă decideți să returnați o parte din comandă, punctele vor fi adăugate în contul dvs. proporțional cu bunurile reținute. În cazul unei rambursări complete, punctele nu vor fi adăugate.
Deoarece aceste puncte nu sunt încă active și așteaptă să fie adăugate in contul dvs. Abia după ce expiră timpul pentru returnarea produsului (calculând inclusiv perioada de livrare și procesare a unui eventual retur declarat în ultima zi admisă), punctele pot fi activate și disponibile în contul clientului în fila „Toate punctele active”. Din acel moment le puteți folosi în timp ce faceți cumpărături.
Pentru a renunța la programul de fidelitate, trebuie să deselectați consimțământul dat pentru a utiliza programul born2be Club în secțiunea „Abonamente și Consimțăminte” din contul clientului. După salvarea modificărilor, utilizatorul va înceta să mai fie membru al programului și punctele acumulate vor fi pierdute. Trebuie precizat că renunțarea la programul de fidelitate born2be Club nu echivalează cu renunțarea la contul clientului.
În acest caz, trebuie să anulați cât mai repede comanda direct din contul dvs. de client. Opțiunea „Anulați” este disponibilă în detaliile comenzii doar cât timp statusul comenzii permite anularea. După anulare, punctele vor fi returnate în contul dvs. born2be!
Aveți nevoie de mai multe informații?
Contactați telefonic Departamentul nostru de Relații Clienți sau trimiteți e-mail.
Relații clienți: +40 373 769 145
Peste 2 milioane de clienți au avut încredere în noi
Aveți nevoie de ajutor?
Mergeți la secțiunea ”Întrebări frecvente” și răspunsuri la ele (FAQ). Veți găsi acolo și numărul de telefon al Departamentului de Relații Clienți.
Mergeți la Întrebări frecvente (FAQ)
Ne găsiți pe
SALSOL
© 2023 Born2be. Toate drepturile rezervate.