-
Mai multe

Halate de casă de damă

Produse: 18
Ordonați după:
Se afișează 18 din 18 produse

Halate de baie pentru femei

Ne place să ne învelim în halate de baie pentru femei de îndată ce ne trezim sau ieşim dintr-o baie relaxantă. Materialul moale, plăcut la atingere asigură confortul corpului nostru și îmbunătățește bunăstarea. Acesta adaugă energie dimineața și se calmează în timpul pregătirilor de seară pentru somn. Aveți deja îmbrăcăminte confortabilă în garderobă pe care o veți îmbrăca în pijamale, cămașă de noapte sau lenjerie intimă? Dacă nu, vizitați born2be.com.ro și verificați colecția noastră de robe din satin, bumbac, catifea și multe alte materiale. Avem grijă de o varietate de stiluri, țesături și dimensiuni, astfel încât să alegeți modelul perfect pentru tine. La urma urmei, în prezent, halatele de baie pentru femei nu sunt doar învelitori funcționale, ci și o modalitate de a vă exprima propriul stil. Dacă vă plac tendințele în fiecare zi, pariați pe halatul tip kimono, care este foarte popular printre modiști. Expune usor pijamaua sau camasa de noapte, este extrem de practica si feminina - centura legata accentueaza perfect linia taliei. În loc de un model legat, puteți pune, de asemenea, pe un halat de baie cu fermoar pentru a înlocui un hanorac cu fermoar sau un pulover cald. Esenţa luxului este un halat de mătase. Acest tip de acoperire va funcționa, de exemplu, ca un cadou pentru un prieten, mamă, soră sau fată. Puteți crea un aspect senzual potrivindu-l, de exemplu, cu un jupon dantelă babydoll.

Halate pentru femei frotte – confort mai presus de toate

Halatele de baie pentru femei confecționate din țesătură moale - bambus sau bumbac - sunt indispensabile pentru orice femeie care se bazează în primul rând pe confort. Îți place să te înconjori cu obiecte practice, iar atunci când compui o garderobă, acorzi o mare atenție materialelor naturale? Halatele de bumbac frotte este doar pentru tine. Aceste modele absorbante, prietenoase cu pielea absorb perfect umiditatea, având grijă în același timp de temperatura corectă a corpului. Acestea vor funcționa atât iarna (merită să alegeți un model cu glugă și mâneci lungi), cât și în zilele fierbinți, când pielea dvs. are nevoie de o acoperire respirabilă. Pentru mai mult confort, puteți alege pijamale pentru femei din bumbac sau viscoză.

Halat din satin – simte-te feminin

Halatul din satin devine încet un model emblematic printre îmbrăcămintea de noapte pentru femei. Este senzuală și accentuează feminitatea, îmbunătățind astfel starea de spirit. Dimineața, un peniuar sau un halat de baie din țesătură subțire și delicată, cum ar fi satinul sau șifonul, va funcționa perfect. Seara, alegeți un halat din satin pentru femei în nuanța preferată. Un halat de baie roșu subțire vă va stimula imaginația, iar un model de dantelă în roz pudră va adăuga grație și delicatețe. O soluție practică va fi un set de cămașă de noapte și halat de baie, la care puteți alege papuci de damă cu blană într-o culoare potrivită.

Peste 2 milioane de clienți au avut încredere în noi
Aveți nevoie de ajutor?
Mergeți la secțiunea ”Întrebări frecvente” și răspunsuri la ele (FAQ). Veți găsi acolo și numărul de telefon al Departamentului de Relații Clienți.
Mergeți la Întrebări frecvente (FAQ)
Ne găsiți pe
SALSOL
© 2023 Born2be. Toate drepturile rezervate.