-
Mai multe
Mai multe
Mai multe

Tricouri și topuri pentru copii

Produse: 204
Ordonați după:
Se afișează 48 din 204 produse

Tricouri imprimate și clasice pentru copii

Garderoba copiilor seamănă cu siguranță cu șifonierul unui adult. Prin urmare, în aceasta nu pot lipsi unele articole vestimentare. Pantalonii atemporali din material sau de blugi, pulovere confortabile și... tricouri! Ele stau la baza îmbrăcămintei copiilor, mai ales în situații de zi cu zi. La grădiniță, școală, la ziua de naștere a prietenilor - unde merge azi copilul dvs.? Cu siguranță are nevoie de un tricou pentru copii care îi va asigura confortabilitate pe parcursul întregii zile. Care tricou îl veți alege? Gama este uriașă, dar un lucru este sigur. Copiilor nu le place plictiseala. De aceea, hainele și încălțămintea lor trebuie să iasă în evidență! La born2be.com.ro veți găsi o mulțime de modele care atrag imediat atenția clientului mic. Inserții decorative, decorațiuni atrăgătoare, imprimeuri și culori contrastante – acest tip de tricouri cu mâneci scurte sau lungi vor fura inima copilului dvs.! Cu siguranță veți alege modelul perfect pentru acesta. Căutați un tricou potrivit pentru o sărbătoare importantă? Completarea stilizării pentru începutul sau sfârșitul anului școlar este o adevărată provocare, dacă nu aveți la îndemână un tricou pentru copii de la born2be.com.ro. Această ocazie necesită designuri netede și minimalism în aplicații, alegeți deci un model de culoare alb ca zăpada. Tricoul alb va fi o alternativă excelentă pentru cămașă clasică, cu nasturi. Completați stilizarea cu pantofii casual pentru copii și pantaloni sau o fustă elegantă, cu croială dreaptă. Copilul dvs. se va prezenta cu siguranță frumos la ceremonie!

Tricouri pentru cei mai mici

Tendințele modei pentru copii se schimbă constant. Unele stiluri și culori se confruntă cu o renaștere și revin după ani, altele dispar, în timp ce altele rămân nemuritoare. Merită să urmăriți ultimele noutăți pentru a fi la curent și pentru a oferi copilașului dvs. haine de care se va îndrăgosti instantaneu. La born2be.com.ro veți găsi modele care răspund nevoilor fiecărui mic client. Băiatul tău este fan al fotbalului? Din colecția acestuia nu poate lipsi tricoul cu mânecă scurtă decorat cu imaginea fotbalistului lui preferat. Puteți alege, de asemenea, un tricou decorat cu aplicații sub formă de mingii, gazon sau echipă de fotbal - cu siguranță micul fan va fi încântat! Fiecare meci jucat într-o astfel de bluză va deveni un meci de primă clasă. Mai ales dacă alegeți pantofii sport cu talpă potrivită, asemănătoare cu ghetele de fotbal cu crampoane. Micul dvs. sportiv va fi cu siguranță încântat de tricourile sport în care se va putea bucura de activitatea sa preferată. Adăugați la tricou pantalonii de trening și un hanorac cu fermoar și copilul dvs. se va simți îmbrăcat ca un sportiv la nivel global! Sau poate că aveți acasă un fan al vehiculelor de toate tipurile? Tricourile decorate cu aplicații sub formă de mașini, rachete sau aeronave sunt perfecte pentru acesta. Astfel de ornamente atrag imediat nu numai atenția lui, ci și a colegilor săi. Fetițelor, la rândul lor, le vor plăcea topurile și tricourile cu aplicații feminine. Imitația de zirconiu, perle sau paiete vor adăuga mult farmec micuței dvs. prințese. Ea poate îmbrăca fără probleme un astfel de tricou la un bal școlar sau la discotecă. Mai ales în compania unei fuste de tul pentru fete sau a uneia ușor evazate. Această stilizare va face cu siguranță ca fetița să se simtă specială!

Peste 2 milioane de clienți au avut încredere în noi
Aveți nevoie de ajutor?
Mergeți la secțiunea ”Întrebări frecvente” și răspunsuri la ele (FAQ). Veți găsi acolo și numărul de telefon al Departamentului de Relații Clienți.
Mergeți la Întrebări frecvente (FAQ)
Ne găsiți pe
SALSOL
© 2023 Born2be. Toate drepturile rezervate.