-

Boxeri pentru bărbați

Produse: 19
Ordonați după:
-51%*
Chiloți Gri
Chiloți Gri
19,99 Lei
34,99 Lei
16,99 Lei
cu cod: EXTRA
Preț cu Born2be Club
-51%*
Chiloți Bleumarin
Chiloți Bleumarin
19,99 Lei
34,99 Lei
16,99 Lei
cu cod: EXTRA
Preț cu Born2be Club
-43%*
Chiloți Gri
Chiloți Gri
19,99 Lei
29,99 Lei
16,99 Lei
cu cod: EXTRA
Preț cu Born2be Club
* Reducerea se aplică prețului de vânzare cu amănuntul recomandat
Se afișează 19 din 19 produse

Boxeri pentru bărbați

Boxerii sunt cu siguranţă lenjeria preferată a bărbaţilor, indiferent de vârstă. Cu siguranță apreciați acest tip de lenjerie pentru confortul său incredibil, precum și pentru un număr infinit de stiluri, modele și culori din care puteți alege. Nu ne înşelăm, nu-i aşa? În magazinul online Born2be.com.ro vei găsi boxeri pentru bărbați la modă și confortabili, care îți vor satisface cu siguranță așteptările. Am selectat cu atenție cele mai interesante modele de boxeri pentru a vă oferi acces la cea mai înaltă gamă de calitate. Cumpărăturile în magazinul nostru online sunt simple și plăcute și, cel mai important, vă vor plăcea cu siguranță prețurile atractive și promoțiile frecvente. Completați-vă întreaga garderobă aici, de la lenjerie, haine, până la pantofi pentru bărbați la modă. Vă asigurăm livrarea rapidă a comenzilor, astfel încât să vă puteți bucura de conținutul expedierii într-un timp scurt. Asigurați-vă confortul în fiecare zi, purtând boxerii bărbătești din gama born2be.com.ro.

Ce boxeri pentru bărbați să aleg?

Moda propune mai multe tipuri de boxeri pentru bărbați. Cei mai populari sunt boxeri scurți, strânși sau puțin mai lungi și mai largi. Boxerii mulați vor fi perfecți pentru blugii de tipul slim, dar și pentru costum. Dacă preferați un stil de viață activ - boxeri strânși pe corp vor fi cei mai confortabili în timpul sportului, concurează chiar și cu o lenjerie de sport tipică! Pantaloni scurți, cu toate acestea, sunt un pic mai aerisiți decât omologul lor potrivit pentru organism. Ei au, din păcate, un minus - pot fi puși sub pantaloni greșit și pot crea riduri inestetice in jurul coapselor. Boxerii lejeri pentru bărbați au, de obicei, un prohab suplimentar fixat cu nasturi. Boxerii largi vor fi o opțiune bună pentru vară, pentru iarnă este mai bine să decideți asupra unui model strâns, făcută din bumbac călduros.

Care este cel mai bun material pentru boxeri?

Cu toate acestea, modelul boxerilor pentru bărbați nu este totul - acordați atenție și metodei de coasere și țesăturii. Lenjeria de corp pentru bărbați ar trebui să fie caracterizată în primul rând printr-o croială confortabilă, care nu va restricționa mișcările sau nu va provoca iritații prin cusături incorecte. La fel de important este materialul din care au fost făcuți boxerii pentru bărbați. Materialul trebuie să permită pielii să se aerisească în mod corespunzător și, în același timp, să fie plăcut la atingere. De asemenea, acordați atenție elasticului pentru a susține boxerii din talie - nu trebuie să fie prea strânși. Boxerii pentru bărbați ar trebui să se potrivească corpului dvs. în mod corespunzător - verificați întotdeauna dimensiunile cu atenție pentru a evita disconfortul ca lenjeria intimă să fie prea strânsă. În magazinul Born2be.com.ro veți găsi toate mărimile standard de boxeri pentru bărbați, inclusiv mărimi mari: XL, XXL. De asemenea, merită să căutați modele cu un amestec de elastic - astfel de boxeri vor fi suficient de elastici și se vor adapta ușor la siluetă și, în plus, materialul nu se va lărgi peste măsură. Boxerii pentru bărbați cu un amestec de materiale sintetice sunt, de asemenea, foarte ușor de îngrijit. Ei își păstrează stilul original pentru o lungă perioadă de timp și nu provoacă iritații. Aceşti boxeri îţi vor fi de folos pentru o lungă perioadă de timp.

Boxeri pentru bărbați colorați și cu model

În magazinul nostru online veți găsi modele individuale de boxeri bărbătești, precum și pachete multiple. Seturi de boxeri, în care sunt ambalați de la 2 până la chiar 7 piese, sunt o soluție convenabilă, care vă va economisi timp și bani. Pachetele multiple cu boxeri pentru bărbați, au de obicei același stil în mai multe variante de culoare. Pentru tradiționaliști, vă recomandăm boxeri pentru bărbați în nuanțe atenuate, cum ar fi gri, bleumarin sau negru. Bărbații care pariază pe accesoriile originale ar trebui să acorde atenție boxerilor cu model. Aici prevalează dungile, diamantele si barele, dar imaginaţia producătorilor nu cunoaște limite, aşa că poţi întâlni multe printuri interesante peste tot. Puteți alege, de asemenea, boxeri cu subtitrare. Boxerii în culori moderate, cu un elastic larg bogat decorat, de asemenea, arată interesant. V-ați ales deja boxerii preferaţi? E timpul pentru şosetele pentru bărbați! Vă recomandăm un set de șosete confortabile, care va asigura confort în fiecare zi. Descoperă gama noastră astăzi și bucură-te de oferte de preț favorabile.

Peste 2 milioane de clienți au avut încredere în noi
Aveți nevoie de ajutor?
Mergeți la secțiunea ”Întrebări frecvente” și răspunsuri la ele (FAQ). Veți găsi acolo și numărul de telefon al Departamentului de Relații Clienți.
Mergeți la Întrebări frecvente (FAQ)
Ne găsiți pe
SALSOL
© 2023 Born2be. Toate drepturile rezervate.