Mega Reduceri! de până la -50% la colecția de vară!
VERIFICAȚI
-

Fulare pentru bărbați

Produse: 2
Ordonați după:
-33%*
Fular Negru cu maro

Fular Negru cu maro

49,99 Lei
59,99 Lei
39,99 Lei
cu cod: EXTRA
Preț cu Born2be Club
-33%*
Fular Maro

Fular Maro

49,99 Lei
59,99 Lei
39,99 Lei
cu cod: EXTRA
Preț cu Born2be Club
* Reducerea se aplică prețului de vânzare cu amănuntul recomandat
Se afișează 2 din 2 produse

Fular pentru bărbați

Fularul, ăsta e articolul de garderobă pe care fiecare bărbat îl are practic în garderobă. Fularul este o completare funcțională a outfitului nostru de toamnă și iarnă. Acesta îți va proteja perfect gâtul de frig, dar va adăuga, de asemenea, look-ului eleganță, șic sau lejeritate sportivă, în funcție de stilul pe care îl alegi. În magazinul online born2be.com.ro vei găsi fulare bărbătești la modă, perfecte pentru orice ocazie. Propunem stiluri clasice, precum și stiluri casual și sportiv, astfel încât să putem spune cu încredere că, indiferent de stilul pe care îl preferi, vei găsi cu siguranță fularul pentru bărbați potrivit aici. Poți alege dintre fulare cu model, precum şi cele în culori interesante - de la cele cuminți, la cele în culori neon atrăgătoare. Oferim, de asemenea, multe alte accesorii elegante, și ceea ce este mai mult, promoțiile regulate sunt standard la noi.

Ce fular pentru bărbați să alegi?

Te întrebi ce fular pentru bărbați să alegi? Îți răspundem! În primul rând, alege un fular care să se potrivească stilului de îmbrăcăminte exterioară pe care o porți zilnic. Un fular în carouri va arata foarte bine pe o geacă park sau una matlasată. Poți alege orice schemă de culori, și vei arăta în continuare la modă. Fularul pentru bărbați cu ciucuri este un clasic care nu se va demoda. Un simplu fular cu un model într-o nuanţă delicată se va potrivi perfect cu o haină elegantă. Fular elegant pentru bărbați, așezat chiar lângă cravate și papioane, așa că nu ezita să îl porți la un costum sau smoching, precum și la cămașa în sine. Preferi un stil sportiv? Alege un fular tricotat tip guler - cu siguranţă nu te va deranja și nu se va „desface” în timpul alergării sau al altor activităţi în aer liber. Eșarfele multifuncționale sunt, de asemenea, perfecte, ceea ce va atrage cu siguranţă iubitorii unui stil de viață activ. Acestea sunt realizate în principal din materiale textile care asigură o bună circulație a aerului. Poți purta o eșarfă în jurul gâtului, și într-o atmosferă nefavorabilă, trage eșarfa peste nas. De asemenea, poți purta acest model de eșarfă pe cap în loc de o pălărie subțire. Eșarfele pentru bărbați sau bandanele nu se demodează și, în plus, le poți purta în mai multe moduri. Un outfit în stil rock, cu o geacă de piele și blugi clasici. Indiferent dacă alegi o eșarfă de bumbac, un fular de lână sau alt material tricotat, amintește-ți că merită să alegi o pălărie şi mănuşi. În magazinul nostru online veți găsi tot ce ai nevoie pentru a trece lunile de iarnă cu stil și confort.

Peste 2 milioane de clienți au avut încredere în noi
Aveți nevoie de ajutor?
Mergeți la secțiunea ”Întrebări frecvente” și răspunsuri la ele (FAQ). Veți găsi acolo și numărul de telefon al Departamentului de Relații Clienți.
Mergeți la Întrebări frecvente (FAQ)
Ne găsiți pe
SALSOL
© 2024 Born2be. Toate drepturile rezervate.