-

Ciorapi dres pentru copii

Produse: 3
Ordonați după:
-47%*
Ciorapi dres Albi
Ciorapi dres Albi
19,99 Lei
29,99 Lei
15,99 Lei
cu cod: CRAZY
Preț cu Born2be Club
-33%*
Ciorapi dres Albi
Ciorapi dres Albi
24,99 Lei
29,99 Lei
19,99 Lei
cu cod: CRAZY
Preț cu Born2be Club
-33%*
Ciorapi dres Albi
Ciorapi dres Albi
24,99 Lei
29,99 Lei
19,99 Lei
cu cod: CRAZY
Preț cu Born2be Club
* Reducerea se aplică prețului de vânzare cu amănuntul recomandat
Se afișează 3 din 3 produse

Confortabili și la modă – ciorapi dres pentru fete de la Born2be.com.ro

Fiecare copil ar trebui să aibă o pereche de ciorapi dres în dulap. Acești vor fi utili atât pentru fete la fuste, cât și sub pantaloni în zilele reci. Ţi-e teamă că fata dvs. nu va vrea să le poarte? la born2be.com.ro am pregătit pentru dvs. o gamă largă de modele într-o varietate de forme, astfel încât fiecare micuț va alege ceva pentru el. Diferite culori, imprimeuri și motive de basm sunt ceva pe lângă care nici un copil nu va trece indiferent! Dacă sunteți în căutarea pentru dresuri pentru copii pentru o sărbătoare importantă, dresurile netede într-o nuanta pală vor merge cel mai bine. De ce aveți nevoie? Asigurați-vă că verificați colecția noastră!

Ciorapii dres pentru fete - speciali pentru mica domnișoară

Vine o vreme în viaţa fiecărei prinţese când trebuie să se îmbrace elegant. Serbarea de la școală, o petrecere importantă sau o nuntă este ocazia perfectă să îmbrace ciorapi dres pentru fete! Combinate, de exemplu, cu o fustă cu volănașe sau tul și o bluză netedă, va crea un outfit perfect, care vă va încânta atât pe dvs., cât și pe copilul dvs.! Tot ce trebuie să faceți este să alegeți pantofi pentru copii eleganți pentru copii și ținuta este gata!

Ciorapii dres pentru băieți, adică lenjerie pentru sarcini speciale

Nu doar fetele au nevoie de dresuri confortabile pentru copii. Primăvara, toamna, şi mai ales iarna este un moment în care copilul tău are nevoie de o încălzire suplimentară. Ciorapii dres de la Born2be.com.ro sunt perfecţi pentru asta. Este suficient să-i pună sub pantaloni, iar materialul plăcut pe corp îi va oferi confort chiar și în pe timpul gerului. Această soluție este deosebit de importantă, de exemplu, în timpul excursiilor școlare, când cel mic este plecat pentru o lungă perioadă de timp. Asigurați-vă că ați adăugat la tot și o geacă pentru băieți! Ţi-e teamă că copilul nu va vrea să poarte ciorapii? Nu vă faceți griji! La born2be.com.ro avem o gamă mare de modele - cu siguranță unu îi va fi pe gust. Poate alege ciorapii dres netezi sau cei cu modele la modă! Printurile din basmele preferate sau aplicații băiețești vor face ca micul dvs. cavaler să-i îmbrace imediat!

Peste 2 milioane de clienți au avut încredere în noi
Aveți nevoie de ajutor?
Mergeți la secțiunea ”Întrebări frecvente” și răspunsuri la ele (FAQ). Veți găsi acolo și numărul de telefon al Departamentului de Relații Clienți.
Mergeți la Întrebări frecvente (FAQ)
Ne găsiți pe
SALSOL
© 2023 Born2be. Toate drepturile rezervate.