Buy more pay less! -15% de la 0 lei, -20% de la 150 lei la tot cu born2be club! COD: LESS
VERIFICAȚI
-
Mai multe

Costume de baie pentru copii

Produse: 11
Ordonați după:
-36%*
Chiloți Roșii

Chiloți Roșii

29,99 Lei
39,99 Lei
25,49 Lei
cu cod: LESS
Preț cu Born2be Club
-36%*
Pantaloni de baie scurți Roșii

Pantaloni de baie scurți Roșii

29,99 Lei
39,99 Lei
25,49 Lei
cu cod: LESS
Preț cu Born2be Club
* Reducerea se aplică prețului de vânzare cu amănuntul recomandat
Se afișează 11 din 11 produse

Costume de baie la modă pentru copii

Jocul în apă nu trebuie să fie asociat numai cu sezonul de vacanță. Nebunia atractivă a apei poate fi oferită unui copil pe tot parcursul anului - de exemplu, mergând în mod regulat la piscină cu el. Tot ce trebuie sa faceți este să aveți grijă de costumul de baie potrivit, care nu va restricționa mișcările copilului, precum si sa cada pe gustul sau pretențios. În magazinul online Born2be.com.ro veți găsi costume de baie la modă și confortabile pentru copii. Oferim echipamente pentru copii mici, precum și pentru copii mai mari, iar un tabel detaliat al dimensiunilor va facilita cu siguranță selectarea dimensiunii potrivite. Toate modelele de costume de baie pentru copii sunt fabricate din materiale durabile și cu uscare rapidă. De asemenea, ne-am asigurat că pentru a selecta numai modele practice care se vor "lipi” de corp și nu vor strica distracția de a se juca și alunece continuă. Asigurați-vă că adăugați papuci de baie pentru copii confortabili și practici pentru la echipamentul esențial pentru plajă sau piscină. Vă încurajăm să vizitați born2be.com.ro în mod regulat - astfel nu veți rata promoțiile avantajoase pentru costumele de baie și restul gamei de îmbrăcăminte și încălțăminte pentru copii.

Costume de baie pentru fete

Costumele de baie pentru fete sunt disponibile în două versiuni. Primul și cel mai popular este un costum de baie dintr-o singură piesă, precum și costume din două piese, reoferindu-se la modelul cu clasicii bikini. În Born2be veți găsi costume de baie pentru fete în diferite mărimi. Suntem siguri că printre modelele din gama de produse disponibile, veți găsi un costum de baie de care fiica dvs. nu va dori să se despartă! Vă recomandăm costume cu paiete, volane sau alte motive decorative care vor înfrumuseța momentele lipsite de griji în apă.

Șorturile de baie pentru băieți

Oferim șorturi de baie pentru băieți, precum și mult mai încorporați. Printre modelele disponibile veți găsi slip-uri cu imprimeuri atractive, precum și boxeri pentru înot fără decorațiuni suplimentare, care vor fi cu siguranță pe gustul băieților mai mari. În cazul în care fiul dumneavoastră este un fan al sportului și este, de asemenea, interesat de alte activități în afară de înot, vă recomandăm pantofi sport pentru copii confortabili și extrem de la modă. Important este faptul că șorturile de înot pentru băieți sunt foarte durabile, datorită cărora, chiar și atunci când vizitați frecvent piscina, își păstrează stilul și culoarea.

Peste 2 milioane de clienți au avut încredere în noi
Aveți nevoie de ajutor?
Mergeți la secțiunea ”Întrebări frecvente” și răspunsuri la ele (FAQ). Veți găsi acolo și numărul de telefon al Departamentului de Relații Clienți.
Mergeți la Întrebări frecvente (FAQ)
Ne găsiți pe
SALSOL
© 2024 Born2be. Toate drepturile rezervate.