Sunteți gata pentru vacanță? -20% la toate produsele cu born2be club COD: EXTRA
VERIFICAȚI
-

Genți pentru laptop pentru bărbați

Produse: 4
Ordonați după:
-26%*
Geantă  Neagră

Geantă Neagră

64,99 Lei
69,99 Lei
51,99 Lei
cu cod: EXTRA
Preț cu Born2be Club
-37%*
Geantă  Neagră

Geantă Neagră

54,99 Lei
69,99 Lei
43,99 Lei
cu cod: EXTRA
Preț cu Born2be Club
-37%*
Geantă  Neagră

Geantă Neagră

54,99 Lei
69,99 Lei
43,99 Lei
cu cod: EXTRA
Preț cu Born2be Club
-37%*
Geantă  Neagră

Geantă Neagră

54,99 Lei
69,99 Lei
43,99 Lei
cu cod: EXTRA
Preț cu Born2be Club
* Reducerea se aplică prețului de vânzare cu amănuntul recomandat
Se afișează 4 din 4 produse

Genți bărbătești pentru laptop - Perfecte pentru muncă

Geanta de laptop are un loc important în garderoba fiecărui om modern. Cu siguranță nu vă puteți imagina să lucrați sau să vă petreceți timpul liber fără laptop. Îl folosiți în fiecare zi și a devenit mult timp o parte integrantă a vieții dvs. de zi cu zi. De aceea colecţia ta de accesorii bărbăteşti nu poate rămâne fără genţi. Nu trebuie să muți niciodată computerul pe care îl folosești la birou la tine acasă sau să-l iei cu tine într-o călătorie de afaceri. Atunci veți obține geanta potrivită pentru a reține tot ce aveți nevoie - nu doar dispozitivul în sine. Saci de laptop pentru bărbați de la born2be.com.ro sunt o colecție uriașă de modele, fiecare om va găsi ceva pentru el. O gamă largă de stiluri, dimensiuni, materiale și culori vă permite să adaptați geanta la nevoile și preferințele dvs. Ne extindem în mod constant oferta, astfel încât să ajungeți întotdeauna la timp. Apreciem soluțiile clasice, dar nici nu ne apropiem de cele mai recente propuneri ale designerilor de top. În cele din urmă, știm cât de importantă este diversitatea și o alegere uriașă pentru clienții noștri, nu numai atunci când vine vorba de îmbrăcăminte sau încălțăminte pentru bărbați. Oferim genți de laptop cu specificații diferite. În funcție de model, puteți potrivi atât un computer mai mare, portabil, cât și unul portabil care servește ca notebook. Pur şi simplu ajustaţi dimensiunea accesoriului la diametrul dispozitivului. Puteți să vă duceți cu succes geanta de laptop de la born2be.com.ro la serviciu, acasă, la universitate sau într-o călătorie de afaceri. De asemenea, puteți împacheta articole la îndemână, cum ar fi un portofel, un încărcător de laptop, telefon, căști sau calendar. Studiaţi, adesea plecaţi la muncă, sau lucraţi de la distanţă? Acest accesoriu practic va servi drept geantă pentru bărbați și protecție pentru computer. Dacă apreciați mai presus de toate funcționalitatea accesoriilor dvs., acordați atenție stilului. O geantă de umăr pentru bărbați este soluția perfectă – mâinile dvs. vor rămâne neînfrânate, permițându-vă să scrieți pe smartphone sau magazin în același timp. Cel mai bun pariu este pe un model cu o curea reglabilă, care va fi capabil să se potrivească exact nevoilor dumneavoastră. Gențile de umăr pentru bărbați cu curea detașabilă sunt, de asemenea, populare - le puteți detașa convenabil de catarame și puteți apuca accesoriul în mână. Dacă îți place când totul este la locul lui, o geantă cu buzunare este doar pentru tine – va fi o alternativă excelentă la rucsacul unui bărbat. Acordați atenție compartimentelor exterioare și interioare, unde separați obiecte mici și mai mari. În acest fel, veți ști întotdeauna unde se află elementul.

Geantă de laptop pentru bărbați - Demonstrează-ți stilul

Moda pentru bărbați nu poate rămâne fără spațiu pentru accesorii. Ceasurile pentru bărbați, ochelarii de soare sau pălăriile ocupă cu siguranță un loc important în garderoba dvs. Le adaptați la stilul în care vă simțiți cel mai bine sau la munca pe care o faceți. Vă puteți permite confort și relaxare în fiecare zi. Alergătorii confortabili, o cămașă cu mâneci lungi și un hanorac sau fermoar în sus sunt cu siguranță baza pentru multe dintre tinutele tale. Dacă aveți de gând să ieșiți din oraș și aveți nevoie de o geantă de laptop pentru bărbați, alegeți un model din material. La locul de muncă, cu toate acestea, trebuie să urmeze anumite reguli. Codul vestimentar de birou poate necesita o eleganță specială și în cazul accesoriilor. Ochelarii de soare sport sau un ceas colorat sunt mai bine lăsați acasă. Geanta de laptop din piele pentru bărbați va fi o țintă, mai ales dacă trebuie să urmați regulile îmbrăcămintei oficiale. Acest accesoriu va deveni un factor determinant al stilului și clasei – astfel încât va completa perfect tinuta cu un costum și pantofi de birou în rolurile principale. Amintiți-vă că pielea organică arată la fel de impresionant ca pielea naturală. Extra din astfel de materiale pot fi achiziționate la un preț mult mai mic – merită să alegeți o soluție ecologică, mai ieftină, fără a vă pierde eleganța. Ecochamois necesită o atenție specială - curățarea poate fi o problemă, mai ales dacă nu aveți o perie specială pentru curățarea părului delicat în colecția dvs. Cu toate acestea, puteți alege o geantă de laptop din piele pentru bărbați, făcută din piele ecologică fină. Îngrijirea acestui material este mult mai ușoară – de obicei, este suficient să-l ștergeți cu o cârpă ușor umedă. stilurilor Dar asta nu e tot. Culoare-vă că vă umeziți din nou. În timpul unei întâlniri de afaceri sau al unei călătorii de afaceri, ia cu tine o geantă pentru bărbați de culoare. Această culoare este un determinant atemporal al eleganței și bunului gust. În situații mai puțin oficiale, puteți paria pe nuanțe diferite, inclusiv pe cele care atrag imediat atenția în tonuri neobișnuite sau modele decorate cu cusături contrastante. Ce model de geantă de laptop pentru bărbați din colecția Born2be.com.ro îți va fura inima astăzi?

Peste 2 milioane de clienți au avut încredere în noi
Aveți nevoie de ajutor?
Mergeți la secțiunea ”Întrebări frecvente” și răspunsuri la ele (FAQ). Veți găsi acolo și numărul de telefon al Departamentului de Relații Clienți.
Mergeți la Întrebări frecvente (FAQ)
Ne găsiți pe
SALSOL
© 2024 Born2be. Toate drepturile rezervate.