-
Mai multe
Mai multe

Pantaloni cargo de damă

Produse: 45
Ordonați după:
Pantaloni Negri
Pantaloni Negri
179,99 Lei
143,99 Lei
cu cod: EXTRA
Pantaloni Bej
Pantaloni Bej
149,99 Lei
127,49 Lei
cu cod: SUPER
Compleu Bej
Compleu Bej
509,99 Lei
539,99 Lei
382,49 Lei
cu cod: EXTRA
Compleu Negru
Compleu Negru
509,99 Lei
539,99 Lei
382,49 Lei
cu cod: EXTRA
Blugi Verde închis
Blugi Verde închis
169,99 Lei
135,99 Lei
cu cod: EXTRA
Blugi Albi
Blugi Albi
159,99 Lei
169,99 Lei
127,99 Lei
cu cod: EXTRA
* Reducerea se aplică prețului de vânzare cu amănuntul recomandat
Se afișează 45 din 45 produse

Cei mai la modă pantaloni cargo - confort în versiunea de oraș

Pantalonii cargo pentru femei sunt o tendință pe care nu o poți rata, mai ales dacă îți place să te joci cu tendințele și sfera modei nu are secrete față de tine. Confortabil, plin de joacă și ultramodern - de aceea îi iubim! Stilul cargo este un arc față de anii 1990, când a sărbătorit triumfuri atât în moda feminină, cât și în cea masculină. În zilele noastre, nimeni nu o asociază exclusiv cu versiunea masculină sau militară. Dimpotrivă – veți găsi acești pantaloni stil militar la spectacole de top sau pe străzile capitalelor mondiale ale modei, în diferite ediții. Aceștia sunt aleși de ambii fani ai stilizărilor libere, militare și ai modei, cărora le place să își sublinieze feminitatea. Deci, nu ezitați să creați un aspect urban, sportiv sau senzual. Trebuie doar să alegeți partea de sus, pantofii și accesoriile potrivite pentru a obține o ținută care să reflecte caracterul dvs. Să ne risipim îndoielile cu privire la pantalonii cargo. Ce înseamnă aceasta? Pantalonii de damă sunt largi, croiți practic. Astfel încât acestea se potrivesc perfect în stilul urban. Acestea se caracterizează prin picioare mai late ¾, conice la capete (adesea cu o centură cu nervuri). Buzunarele adânci, spațioase, cu flapsuri pe părțile laterale ale picioarelor sunt, de asemenea, un element cheie. In ediția moderna, acestea au o condiție înalta care accentuează talia femeilor și acoperă imperfecțiunile minore din abdomen. Acestea pot fi fixate confortabil cu fermoar și buton. Pe părțile laterale veți găsi, de obicei, buzunare suplimentare, alunecare pe. Acești pantalonii de damă sunt creați pentru iubitorii de confort!

Pantaloni cargo pentru femei - stiluri moderne de la Born2be.pl, care vă va încânta

La born2be.com.ro, urmărim tendințele - atât cele moderne, cât și cele ale perlelor vechi. De aceea am pregătit o colecție de pantaloni cargo într-o versiune emblematică și excepțional de feminină. O încărcătură clasică cu decor minimalist poate fi combinată cu un top de linie de bază sau un tricou mai lejer într-o versiune mai urbană. Boot aspectul cu o culoare de potrivire, cum ar fi sneakers cu talpă groasă, și veți obține un costum de secol vechi, cu o atingere sportiv în fundal. Perfect pentru excursii de zi cu zi cu prietenii! Pantalonii cargo cu lanț sunt un hit al ultimelor sezoane. Decorul suspendat diagonal între talie și clapa buzunarului lateral adaugă farmec și un caracter ușor stâncos. Instagrammers din întreaga lume iubit acest model. Pantalonii cargo în culori atemporale ale pământului, adică bej, kaki, măsline sau cămile, câștigă popularitate. Pantalonii negri, bordo sau maro, care se referă direct la rădăcinile lor militare, nu se bucură nici ei de mai puțină faimă. Modele de marfă cu un aspect puțin mai feminin? Nimic mai simplu! Pariați pe pantaloni cargo bej și setați-i cu o bluză florală cu un plic sau decolteu triunghiular. Dacă vă place să experimenteze cu moda și să se joace cu stiluri, alegeți o cămașă cu mâneci bufet inspirat de anii 1980. Adăugați pompe din piele întoarsă sau tocuri înalte din piele ecologică netedă și o jachetă de cămilă cu clape căptușite. Totul va fi completat cu o geantă maro pentru cumpărători - astfel încât să puteți merge în oraș!

Peste 2 milioane de clienți au avut încredere în noi
Aveți nevoie de ajutor?
Mergeți la secțiunea ”Întrebări frecvente” și răspunsuri la ele (FAQ). Veți găsi acolo și numărul de telefon al Departamentului de Relații Clienți.
Mergeți la Întrebări frecvente (FAQ)
Ne găsiți pe
SALSOL
© 2023 Born2be. Toate drepturile rezervate.