Buy more pay less! -15% de la 0 lei, -20% de la 150 lei la tot cu born2be club! COD: LESS
VERIFICAȚI

Termenii și condițiile promoției „Extra -20% la toate produsele pentru abonații la Newsletter-ul magazinului born2be.com.ro”

1. Promoția „Extra -20% la toate produsele pentru abonații la Newsletter-ul magazinului born2be.com.ro” (denumită în continuare „Promoție”) – constă în faptul că atunci când cumpărați produse în magazinul born2be.com.ro, valoarea (prețul) acestor produse este redusă cu 20% după introducerea codului de reducere disponibil în Newsletter-ul magazinului born2be.com.ro

2. Promoția este valabilă din data de 19.04.2024 la ora 12:00 până în data de 23.04.2024 la ora 12:00.

3. Vă rugăm să trimiteți orice întrebări în scris la Departamentul de Relații Clienți la adresa: info@born2be.com.ro.

4. Participarea la promoție echivalează cu exprimarea consimțământului participantului, acesta fiind de acord cu termenii și prevederile promoției specificați în cuprinsul acestor reglementări.

5. Promoția nu poate fi cumulată cu alte coduri de reducere disponibile pe site-ul born2be.com.ro

6. Bunurile achiziționate în cadrul promoției pot fi schimbate și returnate în conformitate cu Termenii și condițiile magazinului born2be.com.ro, informațiile fiind disponibile la: https://born2be.com.ro/termeni-si-conditii

7. În chestiuni care nu sunt acoperite de aceste reglementări, se aplică dispozițiile relevante din Codul civil precum și cele specificate în termenii și condițiile magazinului online born2be.com.ro, aceste prevederi fiind disponibile la https://born2be.com.ro/termeni-si-conditii. Orice litigii ce decurg din îndeplinirea obligațiilor legate de această promoție vor fi soluționate de o instanță de drept comun în conformitate cu jurisdicția generală.

Termenii și condițiile promoției "Efectuați achiziții pentru o anumită sumă minimă și profitați de reducerea acordată pentru toate produsele folosind codul: LESS doar pentru membrii Born2be Club”

1. Promoția „Efectuați achiziții pentru o anumită sumă minimă și profitați de reducerea acordată pentru toate produsele folosind codul: LESS doar pentru membrii Born2be Club” (denumită în continuare: „Promoție”) - constă în faptul că atunci când cumpărați produse în magazinul Born2be.com.ro pentru o sumă minimă, așa cum este indicat la punctul numărul 3 de mai jos, veți primi din partea noastră reducerea specificată, reducerea aplicându-se la toate produsele achiziționate.

2. Codul de reducere poate fi utilizat astfel: pe website-ul www.born2be.com.ro - doar după ce vă autentificați pe cont și vă înregistrați în Born2be Club.

3. Pentru achizițiile din magazinul Born2be.com.ro, pentru o sumă minimă de: 0 lei - vă vom oferi o reducere de 15% la toate achizițiile, 200 lei - vă vom oferi o reducere de 20% la toate achizițiile.

4. Promoția este valabilă din data de 19.04.2024 la ora 12:00 până în data de 23.04.2024 la ora 12:00

5. Vă rugăm să trimiteți orice întrebări în scris la Departamentul de Relații Clienți la adresa: info@born2be.com.ro

6. Participarea la promoție echivalează cu exprimarea consimțământului participantului, acesta fiind de acord cu termenii și prevederile promoției specificați în cuprinsul acestor reglementări.

7. Promoția nu poate fi combinată cu alte coduri de reducere disponibile pe site-ul born2be.com.ro

8. Bunurile achiziționate în cadrul promoției pot fi schimbate și returnate în conformitate cu Termenii și condițiile magazinului born2be.com.ro, informațiile fiind disponibile la: https://born2be.com.ro/termeni-si-conditii

9. În chestiuni care nu sunt acoperite de aceste reglementări, se aplică dispozițiile relevante din Codul civil precum și cele specificate în termenii și condițiile magazinului online born2be.com.ro, aceste prevederi fiind disponibile la https://born2be.com.ro/termeni-si-conditii. Orice litigii ce decurg din îndeplinirea obligațiilor legate de această promoție vor fi soluționate de o instanță de drept comun în conformitate cu jurisdicția generală.

Termenii și condițiile promoției „PRODUS SUPLIMENTAR PENTRU 39,99 Lei”

1. Promoția CUMPĂRAȚI PRODUSE ÎN MAGAZINUL BORN2BE DE MIN. 1 LEU ȘI ACHIZIȚIONAȚI UNUL DIN ARTICOLELE SELECȚIONATE CE VĂ SUNT PREZENTATE LA CASĂ PENTRU 39,99 LEI!  (denumită în continuare: „Promoție”) - constă în faptul că, atunci când efectuați cumpărături în magazinul born2be.com.ro în valoare de minimum 1 leu, în coșul de cumpărături veți avea posibilitatea de a adăuga un produs suplimentar pe care să îl achiziționați pentru 39,99 lei. Produsele suplimentare ce sunt acoperite de prevederile acestei promoții vor fi afișate când veți ajunge în secțiunea coșului de cumpărături.

2. Promoția este valabilă din data de 17.04.2024 de la ora 12:00 până la o nouă notificare sau până la epuizarea stocurilor de produse suplimentare ce fac obiectul acestei promoții.

3. Vă rugăm să trimiteți orice întrebări în scris la Departamentul de Relații Clienți la adresa: info@born2be.com.ro

4. Participarea la promoție echivalează cu exprimarea consimțământului participantului, acesta fiind de acord cu termenii și prevederile promoției specificați în cuprinsul acestor reglementări.

5. Promoția nu poate fi cumulată cu reducerea pentru abonarea la Newsletter „20% reducere pentru abonarea la newsletter”

6. Bunurile achiziționate în cadrul promoției pot fi schimbate în conformitate cu Termenii și condițiile magazinului born2be.com.ro, informațiile fiind disponibile la: https://born2be.com.ro/termeni-si-conditii

7. În cazul în care Consumatorul își exercită dreptul de a se retrage dintr-un contract la distanță la încheierea căruia a achiziționat și bunuri acoperite de prevederile promoției CUMPĂRAȚI PRODUSE ÎN MAGAZINUL BORN2BE DE MIN. 1 LEU ȘI ACHIZIȚIONAȚI UNUL DIN ARTICOLELE SELECȚIONATE CE VĂ SUNT PREZENTATE LA CASĂ PENTRU 39,99LEI!, retragerea din contractul la distanță operând în raport cu bunurile achiziționate pentru minimum 1 leu (în situația în care retragerea este integrală - toate produsele în valoare de min. 1 leu sunt returnate), consumatorul se retrage de asemenea din Promoție și este obligat să returneze produsul suplimentar, achiziționat pentru 39,99lei, ce face obiectul acestei promoții CUMPĂRAȚI PRODUSE ÎN MAGAZINUL BORN2BE DE MIN. 1 LEU ȘI ACHIZIȚIONAȚI UNUL DIN ARTICOLELE SELECȚIONATE CE VĂ SUNT PREZENTATE LA CASĂ PENTRU 39,99LEI! În cazul în care consumatorul își exercită dreptul de a se retrage dintr-un contract la distanță acoperit de această promoție, CUMPĂRAȚI PRODUSE ÎN MAGAZINUL BORN2BE DE MIN. 1 LEU ȘI ACHIZIȚIONAȚI UNUL DIN ARTICOLELE SELECȚIONATE CE VĂ SUNT PREZENTATE LA CASĂ PENTRU 39,99LEI!, retragerea din contractul la distanță operând în raport cu produsul suplimentar, achiziționat pentru 39,99lei, Consumatorul este obligat să respecte regulile de retragere din contract prevăzute în Termenii și Condițiile magazinului born2be.com.ro, prevederile fiind disponibile la: https://born2be.com.ro/termeni-si-conditii.

8. În chestiuni care nu sunt acoperite de aceste reglementări, se aplică dispozițiile relevante din Codul civil precum și cele specificate în termenii și condițiile magazinului online born2be.com.ro, aceste prevederi fiind disponibile la https://born2be.com.ro/termeni-si-conditii Orice litigii ce decurg din îndeplinirea obligațiilor legate de această promoție vor fi soluționate de o instanță de drept comun în conformitate cu jurisdicția generală.

Termenii și condițiile promoției „Extra -20% la toate produsele pentru abonații la Newsletter-ul magazinului born2be.com.ro”

1. Promoția „Extra -20% la toate produsele pentru abonații la Newsletter-ul magazinului born2be.com.ro” (denumită în continuare „Promoție”) – constă în faptul că atunci când cumpărați produse în magazinul born2be.com.ro, valoarea (prețul) acestor produse este redusă cu 20%.

2.Codul de reducere, oferit în Newsletter-ul magazinului born2be.com.ro, poate fi utilizat de către client, doar după ce acesta se alătură programului de fidelitate born2be club. Utilizarea codului promoțional, necesită autentificarea în contul dumnevoastră de client, cât și introducerea acestuia în secțiunea corespunzătoare din coșul dvs. de cumpărături.

3. Promoția este valabilă din data de 30.01.2024 de la ora 15:00 până la o nouă notificare.

4. Vă rugăm să trimiteți orice întrebări în scris la Departamentul de Relații Clienți la adresa: info@born2be.com.ro.

5. Participarea la promoție echivalează cu exprimarea consimțământului participantului, acesta fiind de acord cu termenii și prevederile promoției specificați în cuprinsul acestor reglementări.

6. Promoția nu poate fi cumulată cu alte coduri de reducere disponibile pe site-ul born2be.com.ro

7. Bunurile achiziționate în cadrul promoției pot fi schimbate și returnate în conformitate cu Termenii și condițiile magazinului born2be.com.ro, informațiile fiind disponibile la: https://born2be.com.ro/termeni-si-conditii

8. În chestiuni care nu sunt acoperite de aceste reglementări, se aplică dispozițiile relevante din Codul civil precum și cele specificate în termenii și condițiile magazinului online born2be.com.ro, aceste prevederi fiind disponibile la https://born2be.com.ro/termeni-si-conditii. Orice litigii ce decurg din îndeplinirea obligațiilor legate de această promoție vor fi soluționate de o instanță de drept comun în conformitate cu jurisdicția generală.

Termenii și condițiile promoției „LIVRARE GRATUITĂ DE LA 299 LEI”

1. Promoția „LIVRARE GRATUITĂ DE LA 299 LEI” (denumită în continuare „Promoție”) - constă în faptul că, atunci când cumpărați orice produse de pe site-ul born2be.com.ro (www.born2be.com.ro) pentru o sumă totală de cel puțin 299 Lei sau mai mare, Clientul nu suportă costurile legate de livrarea Bunurilor. Promoția nu include comenzile efectuate cu plata la livrare.

2. Promoția este valabilă din data de 15.11.2023 de la ora 12:00 până la o nouă notificare.

3. Vă rugăm să trimiteți orice întrebări în scris la Departamentul de Relații Clienți la adresa: info@born2be.com.ro

4. Participarea la promoție echivalează cu exprimarea consimțământului participantului, acesta fiind de acord cu termenii și prevederile promoției specificați în cuprinsul aceste reglementări.

5. Promoția se cumulează cu următoarele promoții valabile pe site-ul Born2be.com.ro: „20% reducere pentru abonarea la newsletter” și alte coduri de reducere active.

6. Bunurile achiziționate în cadrul promoției pot fi schimbate și returnate în conformitate cu Termenii și condițiile magazinului born2be.com.ro, informațiile fiind disponibile la: https://born2be.com.ro/termeni-si-conditii.

Termenii și condițiile promoției aniversare „Extra -25% la toate produsele pentru abonații la Newsletter-ul magazinului born2be.com.ro”

1. Promoția aniversară „Extra -25% la toate produsele pentru abonații la Newsletter-ul magazinului born2be.com.ro” (denumită în continuare „Promoție”) – constă în faptul că atunci când cumpărați produse în magazinul born2be.com.ro, valoarea (prețul) acestor produse este redusă cu 25% după introducerea codului de reducere disponibil în Newsletter-ul magazinului born2be.com.ro

2. Promoția este valabilă din data de 27.09.2023 de la ora 11:00 până la o nouă notificare.

3. Vă rugăm să trimiteți orice întrebări în scris la Departamentul de Relații Clienți la adresa: info@born2be.com.ro.

4. Participarea la promoție echivalează cu exprimarea consimțământului participantului, acesta fiind de acord cu termenii și prevederile promoției specificați în cuprinsul acestor reglementări.

5. Promoția nu poate fi cumulată cu alte coduri de reducere disponibile pe site-ul born2be.com.ro

6. Bunurile achiziționate în cadrul promoției pot fi schimbate și returnate în conformitate cu Termenii și condițiile magazinului born2be.com.ro, informațiile fiind disponibile la: https://born2be.com.ro/termeni-si-conditii

7. În chestiuni care nu sunt acoperite de aceste reglementări, se aplică dispozițiile relevante din Codul civil precum și cele specificate în termenii și condițiile magazinului online born2be.com.ro, aceste prevederi fiind disponibile la https://born2be.com.ro/termeni-si-conditii. Orice litigii ce decurg din îndeplinirea obligațiilor legate de această promoție vor fi soluționate de o instanță de drept comun în conformitate cu jurisdicția generală.

Peste 2 milioane de clienți au avut încredere în noi
Aveți nevoie de ajutor?
Mergeți la secțiunea ”Întrebări frecvente” și răspunsuri la ele (FAQ). Veți găsi acolo și numărul de telefon al Departamentului de Relații Clienți.
Mergeți la Întrebări frecvente (FAQ)
Ne găsiți pe
SALSOL
© 2024 Born2be. Toate drepturile rezervate.