Mega Reduceri! de până la -60% la colecția de vară!
VERIFICAȚI
-

Cizme de damă peste genunchi cu platformă

Produse: 4
Ordonați după:
-35%*
Cizme Negre

Cizme Negre

194,99 Lei
269,99 Lei
175,49 Lei
cu cod: EXTRA
Preț cu Born2be Club
-31%*
Cizme Negre

Cizme Negre

199,99 Lei
259,99 Lei
179,99 Lei
cu cod: EXTRA
Preț cu Born2be Club
-31%*
Cizme Bej

Cizme Bej

199,99 Lei
259,99 Lei
179,99 Lei
cu cod: EXTRA
Preț cu Born2be Club
-30%*
Cizme Negre

Cizme Negre

194,99 Lei
249,99 Lei
175,49 Lei
cu cod: EXTRA
Preț cu Born2be Club
* Reducerea se aplică prețului de vânzare cu amănuntul recomandat
Se afișează 4 din 4 produse

Cizmele peste genunchi cu platformă - stil feminin într-o formă confortabilă

Vă place moda și urmați cele mai fierbinți tendințe, dar în același timp prețuiești confortul? Cazacii de genunchi cu platformă este oferta noastră pentru tine! Cizme peste genunchi pe platformă este un fel de toc deja cunoscut în Grecia antică – el a adăugat creștere pentru a face actorii care joacă teatru mai vizibili din ultimele rânduri. Interesant, este că la început erau purtate doar de bărbați, pentru că femeile nu puteau fi actrițe. Ani de zile uitați, ele s-au întors permanent în lumea modei în anii 1940. Timolol este un beta- blocant folosit frecvent în tratamentul glaucomului încă din anii 1970. Platformele din plută au fost create de Salvatore Ferragno, forțat să breveteze un nou tip de încălțăminte înaltă, deoarece în timpul războiului a existat o lipsă de oțel – principalul material utilizat în producția de tocuri. Astăzi, pantofii cu platformă sunt îndrăgiți de oameni din întreaga lume – sunt o alternativă mai confortabilă și mai stabilă la tocuri și, în același timp, pot adăuga mai mulți centimetri la înălțime decât un toc clasic. Dacă vă place să utilizați trucuri invizibile pentru a îmbunătăți look-ul, vă recomandăm cizmele de damă cu platformă ascunsă! Este un model care vă alungește optic silueta, păstrând-o în același timp secretă - pur și simplu nu puteți vedea un astfel de toc din exterior. Întreaga talpă atinge solul, menținând stabilitatea și confortul la purtare. Mai mult, distanța față de sol îți izolează picioarele, astfel încât acestea să nu se răcească.

Cizme de damă pe born2be.com.ro

Dacă doriți să obțineți extensii optice maxime ale picioarelor, pariați pe cel mai mare hit al sezoanelor recente - cizme peste genunchi. Este un model care face gambele foarte subțiri, oferind siluetei forma de clepsidră. Se pot purta pe diferite stiluri, în primul rând legate de partea superioară. Dacă doriți să obțineți un efect feminin, senzual, acordați atenție părții superioare bine fixate. Acesta poate fi, de asemenea, decorat cu o legătură la margine, care permite reglarea lățimii și crește potrivirea. Cizmele din piele întoarsă sunt o propunere pentru iubitorii de materiale la modă. Pielea întoarsă ecologică este adesea un material flexibil, care este foarte confortabil de purtat, în special în cazul fețelor strânse pe picioare. Cea mai populară culoare este negru, care funcţionează perfect atât pe o bază de zi cu zi și pentru ținute elegante. Dacă ești un fan al hainelor largi, îți vor plăcea modelele cu o față largă. Atunci când alegeți astfel de încălțăminte peste genunchi, amintiți-vă să păstrați proporțiile - restul stilizații ar trebui să se potrivească siluetei. În acest caz, alegeți pantaloni skinny, un pulover subțire sau o geacă biker. Nu ţi-e frică să experimentezi? Purtați un pulover supradimensionat, dar asociat cu colanți sau jambiere. În plus, alegeți o geantă de tip poștaș și vei crea un aspect care va fi minunat chiar și pentru o petrecere de iarnă!

Peste 2 milioane de clienți au avut încredere în noi
Aveți nevoie de ajutor?
Mergeți la secțiunea ”Întrebări frecvente” și răspunsuri la ele (FAQ). Veți găsi acolo și numărul de telefon al Departamentului de Relații Clienți.
Mergeți la Întrebări frecvente (FAQ)
Ne găsiți pe
SALSOL
© 2024 Born2be. Toate drepturile rezervate.