-

Fuste cu talie încrețită (Paper Bag) de damă

Produse: 1
Ordonați după:
Fustă Neagră
Fustă Neagră
209,99 Lei
219,99 Lei
167,99 Lei
cu cod: EXTRA
Se afișează 1 din 1 produse

Fuste paper bag pe born2be.com.ro - descoperiți un hit la modă la prețuri competitive

Fusta paper bag este un model care devine rapid un element obligatoriu al garderobei noastre. Ne place să-l poarte în fiecare zi, pentru o întâlnire romantică, o petrecere de familie sau la locul de muncă, ca parte a unui costum de afaceri pentru femei. Apare în atât de multe ediții încât putem găsi cu ușurință ceva pentru noi înșine. Modele netede, printuri impresionante, modele cu curea prinsă sau legată sau cele cu decorațiuni minimaliste - acestea sunt doar câteva dintre opțiunile pe care trebuie să le alegeți. Vă întrebați ce face fustele paper bag diferite și de ce sunt atât de populare? Etiologia pungilor de hârtie este asociată cu o pungă de hârtie pentru achizițiile de ambalaje. Acest articol are, de obicei, margini neregulate, ușor ondulate – aceasta este ceea ce distinge fustele cu acest nume. Nu le puteți compara sau compara cu nimic altceva – ele sunt pur și simplu unice. Designul lor aduce în prim plan ridurile situate în linia taliei. Partea superioară a țesăturii iese ușor din siluetă, datorită căreia fusta subliniază cu atenție tăietura din talie și adaugă multă feminitate. Unele modele au bucle de mai jos, în care puteți introduce orice curea și astfel diversifica întregul aspect. Paper bag pot fi găsite în diferite versiuni – ca o fusta mini, un maxi acoperite sau un midi elegant, creion. Ce alege azi?

O fustă lungă, lungă până la gleznă, cu un top de pungă de hârtie, va fi impresionantă și, în același timp, un înlocuitor original pentru o rochie clasică. Alegeți un model în roz pudră, cu o tăietură laterală profundă, și veți obține o fustă de nuntă originală, care va atrage multe priviri încântate. Această soluție va apela în special la creatorii de modă care apreciază stilizările neobișnuite. O fustă de catifea cu curea și riduri superioare este la rândul ei o propunere pentru iubitorii de aspect urban care se încadrează în tendințele actuale – la urma urmei, catifeaua s-a întors la saloane și este unul dintre cele mai fierbinți materiale! Daca ești inspirat de boemul parizian din secolul al XIX-lea, alege o fusta maxi florala decorata cu franjuri in partea de jos. Setați-l cu o bluză albă largă, sandale din piele de căprioară pe ancoră și o pungă cu buruieni. Eficient boho uite gata!

Fustă paper bag - pentru cine este făcută și cum să o purtați pentru a fi la modă?

Hainele din paper bag - pantaloni, pantaloni scurți sau fuste de vară - sunt o soluție inteligentă pentru fiecare dintre noi. Ridurile clare sunt un detaliu universal care se potrivește bine cu diferite tipuri de siluete. Alegeți o fustă potrivită pentru a vă complimenta silueta, iar un top neregulat va accentua doar formele feminine și va introduce un accent la modă chiar și pentru cel mai simplu stil. Cum să o porți și cu ce să o compari? Amintiți-vă, în primul rând, pentru a ascunde bluza sau cămașa în interiorul fustei – în caz contrar, vor exista pliuri ineficiente între partea de sus și de jos. Pungile de hârtie sunt concepute pentru a fi purtate cu partea superioară în interior. Ele se simt, de asemenea, mare în compania topuri de culturi, care dezvăluie un pic de burtă și se potrivesc perfect în ținutele de vară. În timpul vacanței, puteți combina acest tip de fustă cu o brățară de dantelă, un top scurt pe curele subțiri sau un top de la un costum de baie. Bluzele spaniole rămân în canonul tendințelor de vară, adică cele care dezvăluie decolteul și brațele. O femeie spaniolă florale și fusta paper bag din material turnant cu un model neted este un set care este cel mai potrivit pentru figurine de pere sau violoncel.

Fusta împrăștiată sau trapezoidală se potrivește cel mai bine femeilor, plus dimensiunea, care doresc să camufleze imperfecțiunile din jurul coapselor sau șoldurilor. Ridate, marginile superioare vor nivela proporțiile și vor face ca figura să arate excepțional. Alege o fustă paper bag cu o curea de piele bej pentru a avea o ținută chic. Alegeți nuanțe clasice și fără tam-tam, cum ar fi gri, albastru închis sau negru iconic pentru a lucra cu. O soluție la modă va fi, de asemenea, o fustă paper bag de blugi, care se întoarce în lumea modei ca un bumerang. Este una dintre tendințele de top chiar acum, astfel încât să nu-l poate lipsi! Aranjează-l cu o cămașă simplă și pantofi cu talpă groasă și un rucsac pentru un aspect ultramodern, cu accent de stradal.

Peste 2 milioane de clienți au avut încredere în noi
Aveți nevoie de ajutor?
Mergeți la secțiunea ”Întrebări frecvente” și răspunsuri la ele (FAQ). Veți găsi acolo și numărul de telefon al Departamentului de Relații Clienți.
Mergeți la Întrebări frecvente (FAQ)
Ne găsiți pe
SALSOL
© 2023 Born2be. Toate drepturile rezervate.