Sunteți gata pentru vacanță? -20% la toate produsele cu born2be club COD: EXTRA
VERIFICAȚI
-

Genți pentru laptop de damă

Produse: 4
Ordonați după:
-26%*
Geantă  Neagră

Geantă Neagră

64,99 Lei
69,99 Lei
51,99 Lei
cu cod: EXTRA
Preț cu Born2be Club
-37%*
Geantă  Neagră

Geantă Neagră

54,99 Lei
69,99 Lei
43,99 Lei
cu cod: EXTRA
Preț cu Born2be Club
-37%*
Geantă  Neagră

Geantă Neagră

54,99 Lei
69,99 Lei
43,99 Lei
cu cod: EXTRA
Preț cu Born2be Club
-37%*
Geantă  Neagră

Geantă Neagră

54,99 Lei
69,99 Lei
43,99 Lei
cu cod: EXTRA
Preț cu Born2be Club
* Reducerea se aplică prețului de vânzare cu amănuntul recomandat
Se afișează 4 din 4 produse

Geantă de laptop pentru femei - companion inseparabil nu numai pentru femeie de afaceri

Genţile clasice de laptop completează perfect aspectul afacerii. Ei lucrează ca un accesoriu pentru muncă, birou sau universitate. Mai ales dacă baza stilului tău este o fustă midi chic neagră sau creion și o cămașă albă ca zăpada. Un sac cu o tăietură simplă nu va impune nimic, ci doar va completa costumul. Acesta va sublinia caracterul său elegant și vă va oferi încredere. Prin urmare, merită să o includeți permanent în garderoba dvs. Gențile de laptop de la Born2be.com.ro se disting nu numai prin designul impresionant, ci și prin funcționalitatea lor. Veți găzdui tot ce aveți nevoie la locul de muncă, și, în același timp, veți încorpora frumos un plus la tinuta ta. Ce vrei mai mult de la accesoriul unei femei? Fiecare femeie de afaceri trebuie să aibă lucrurile esenţiale cu ea. O ținută chic, pantofi stiletto înalți sau pantofi clasici subliniind feminitatea și o geantă de mână este un absolut must have. Acestea includ, de asemenea, o geantă de laptop pe care o puteți lua oriunde. Pleci într-o călătorie de afaceri la o întâlnire importantă, sau plănuieşti un prânz de afaceri? Asigurați-vă că vă aduceți laptopul în geanta de laptop de la born2be.com.ro Un astfel de accesoriu nu va împovăra stilul dvs., dimpotrivă – va sublinia caracterul său. Cu toate acestea, bagajele funcționează bine nu numai la locul de muncă. Laptopul va fi, de asemenea, util pentru studii sau lecții suplimentare. Prin urmare, merită să salvați cele mai importante note în format electronic – le puteți imprima mai târziu sau le puteți edita eficient. Dacă aveți de gând să clasă, nu uitați geanta laptop. Acesta va găzdui nu numai echipamente, dar, de asemenea, alte elemente care vor fi cu siguranță utile pentru tine în timpul studiilor. Notebook-uri, manual, tub mic de creion – puteți pune toate acestea în geantă, chiar lângă computer. Preţuieşti funcţionalitatea şi nu-ţi place să cari lucruri în mână? Pariați pe modelul de geantă cu curea de umăr. Datorită acestui lucru, puteți atârna convenabil geanta și să se angajeze în activități de zi cu zi.

Genți de laptop funcționale pentru femei - pe care le veți alege?

La born2be.com.ro veți găsi o gamă largă de genți pentru laptop. Sunt sigur că veți găsi ceva care va apela la tine imediat și să răspundă nevoilor dumneavoastră. Îţi place să te înconjori cu obiecte şic? Pune-l pe o geantă de laptop din piele. Amintiți-vă că modelele din piele organică arată la fel de impresionant ca modelele din piele naturală. Le puteți cumpăra la un preț mai mic și bucurați-vă de aspectul lor neobișnuit. Acestea vor transforma stilul de zi cu zi într-un aspect cu un accent exclusiv. Acest stil poate fi bazat pe o rochie cu dungi în culoarea unui albastru marin profund, jachetă neagră clasică pc corp și cizme pe un toc gros. Eleganța va merge mână în mână cu feminitatea – puteți decide asupra unei astfel de ținute atunci când planificați o întâlnire de afaceri și doriți să faceți cea mai bună impresie. Sau poate garderoba ta este dominată de haine casual și că este modul în care te simți ca un pește în apă? Apoi selectați o geantă de laptop din material textil. Apoi puteți paria pe culori atemporale sau puteți sparge clasicul și vă puteți aventura în detalii spectaculoase, cusături contrastante sau nuanțe care atrag imediat atenția. La born2be.com.ro vei găsi modele care se potrivesc perfect cu ținutele dvs. de zi cu zi. Gențile din material textil sunt cele mai potrivite pentru aspectul casual, cum ar fi

Peste 2 milioane de clienți au avut încredere în noi
Aveți nevoie de ajutor?
Mergeți la secțiunea ”Întrebări frecvente” și răspunsuri la ele (FAQ). Veți găsi acolo și numărul de telefon al Departamentului de Relații Clienți.
Mergeți la Întrebări frecvente (FAQ)
Ne găsiți pe
SALSOL
© 2024 Born2be. Toate drepturile rezervate.